5 reisetips til San Fransisco

Det finnes neppe en mer innovativ og spennende by i verden enn San Fransisco – hippienes hovedstad på 70-tallet.

Bo:

Kjøpekraften er stor i San Fransisco, og hotellene er derfor ganske dyre. Vil du vekk fra de dyre hotellene i sentrum, foreslår vi det lille boutique-hotellet Inn at the Presidio med utsikt over Golden Gate. Det ligger i det naturskjønne og grønne området Presidio. Ellers er Hotel Zetta i det hippe Soma-kvarteret er godt alternativ.

På utkikk etter ferielitteratur? Se hva kjendisene leser på stranda!

Spis:

East West Cuisine

Bar Tartine i den kreative gaten Valencia Street er et absolutt must. Kjøkkenet er inspirert av Øst-Europa med et hint av California. Eierne driver også populære Tartine Bakery.

Sjømat & piscopunch

Ved Ferry Building, Pier 1,5, ligger den peruanske restauranten La Mar med utsikt over bukten og båtene som seiler fra San Fransisco til The Marin. Både maten og drinkene på La Mar er en hyggelig fornøyelse. Masse ingefær, mynte, sitron og peruansk brandy utgjør en deilig pisco quebrante. Prøv piscopunchen – den er fantastisk!

Skal du til Stockholm? Dette er restauranten vi alltid besøker!

Shop:

I området rundt Union Square ligger de store flaggskipbutikkene og varemagasinene, som Saks Fifth Avenue og Neiman Marcus. En litt mer personlig shoppingopplevelse får du i Fillmore Street. Her finner du blant andre konseptbutikken The Curve, en nyåpnet Rebecca Minkoff-butikk, Rag & Bone og The Kooples. Her bugner det av hyggelige restauranter og kafeer.

Tips: Ta kabelvognen gjennom byen. Eller bestill en guidet kjøretur med Uber. Det var faktisk her i San Fransisco konseptet startet – og det er fortsatt kjempepopulært.

Planlegger du en ny ferie? Dette er hippiedestinasjonen vi elsker!

Besøk:

Golden Gate og Hippie Hill

Gå, løp eller kjør over Golden Gate-broen. Utsikten er overveldende med Stillehavet på den ene siden og San Fransisco og Bay på den andre. Dra gjerne til Golden Gate Park og legendariske Hippie Hill – som du kommer til å enten elske eller hate, alt avhenger av hva slags forhold du har til jam-sessions og pot brownies.

Fly direkte til San Fransisco med SAS.

Sommerens heiteste feriemål: Las Angeles!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev he**r!**