Dra på eventyr til Singapore

Fra skyskrapere og storbypuls til botaniske hager. Vi har laget en moteserie fra Singapores mest berømte og elskede steder.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
1 / 12

Fra moderne arkitektur og kolonistil til urban jungel. Det er få byer i verden som tar deg med på eventyr som Singapore gjør. Det eksotiske møter det urbane, og den internasjonale storbypulsen holdes i sjakk av sjeldne sommerfugler og den britiske arven som finnes på noen av byens mest berømte og elskede steder.

Esplanade Merlion Park

Det er en grunn til at Merlion Park er en av byens største turistattraksjoner - fra bukten har du utsikt over det meste av Singapores skyline, og det er det beste stedet for å fotografere det populære hotellet Marina Bay Sands Hotel.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
2 / 12

Downtown

Midt mellom skyskraperne i sentrum ligger blant annet matmarkedet Lau Pa Sat, som siden 1824 har forsynt byen med street-food spesialiteter.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
3 / 12

Presidential Suite Fairmont Hotel

Presidentsuiten på Fairmont skaper en moderne luksusfølelse gjennom sitt modernistiske design av Hirsch Bedner Associates og panoramautsikten (fra 26. etasje) utover byens skyline. Samtidig gir omgivelsene en komfortabel og hjemmekoselig følelse, som får deg til å glemme at du er på hotell.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
4 / 12

Fairmont Hotel

Singapore modeserie © Henrik Bülow
5 / 12

Jewel at Changi Airport

Shopping før take off. Et kjøpesenter på flyplassen med forskjellige attraksjoner og en imponerende kunstig foss - selvfølgelig finner du det innen du forlater Singapore.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
6 / 12

Botanical Gardens

Kommer du tidlig om morgenen, er det garantert en liten yoga- eller gymnastikkgruppe i gang i parken. I Singapores eldste grønne lunge, som har vært på UNESCOS verdensarvliste siden 1859, finner du den ultimative ro mens du vandrer gjennom spektakulær botanikk hvor spesielt orkidésamlingen er verd et besøk.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
7 / 12

Haji Lane

Et unikt, multikulturelt midtpunkt. I gatene rundt Haji Lane finner du halalslakteren med kinesiske gatekjøkkener som nabo. I det hele tatt er det hit du kommer når du har lyst på byens mer autentiske og prisvennlige matopplevelser (og shopping).

Singapore modeserie © Henrik Bülow
8 / 12

Gardens by the Bays Garden Rhapsody

Når mørket senker seg, tennes lysene til showet Garden Rhapsody på The Three Super Trees i parken Gardens by the Bay. Et mustseeshow, hvor 25 til 50 meter høye treskulpturer blinker om kapp med blitsen fra de mange gjestenes kameraer. Se det hver kveld klokken 19.45 og 20.45.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
9 / 12

Tan Teng Niah's House

Maten, luktene, menneskene. Området Little India kan lure selv den største India-kjenner. Ikke minst på grunn av de karakteristisk fargede husene, hvor rosa, grønn, blå og gul står i kontrast til det mere moderne Singapore.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
10 / 12

Fairmont Hotel Tennis Court

Det nyrenoverte Fairmont Hotel ligger i Singapores travle business-område og er et pusterom fra storbyen – blant annet med utendørs basseng og tennisbane med utsikt over byens skyline.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
11 / 12

Gardens by the Bay

Det er grønt i Singapore, men i parken Gardens By the Bay (med sine 101 hektar) er det ekstra frodig. Dette er stedet du bør søke deg til når du trenger en pause fra storbyen.

Singapore modeserie © Henrik Bülow
12 / 12

Koon Seng Road

Litt utenfor sentrum er tempoet tregere og bygningene lavere. Koon Seng Road er et av Singapores mest autentiske områder, kjent for sin peranakanske arkitektur og stil. Her mangler det ikke på forstadsidyll og vakre detaljer.

Fotograf: Henrik Bülow / stylist: Camilla Larsson / modell: Sophia Celander, Scoop Models / hår og makeup: Lasse P, Agentur / fotografassistent: Andreas Bach / retouch: Wetouch.

Les mere og book reisen din på Singaporeair.com.