Redaksjonens beste reisetips!

Her er fire fantastiske reisemål vi alltid drømmer oss tilbake til!

Det beste vi Costume-jentene vet - foruten å lage moteblad - er å reise på ferie. Vi opplever stadig nye yndlingssteder. Her er feriedestinasjonene vi alltid vender tilbake til:

Randi H. Svendsen, moteredaktør:

– Jeg har besøkt Hawaii flere ganger, og et av høydepunktene er øya Maui. De vakreste sandstrender, deilig mat og hyggelige folk. Til tross for at Hawaii er så mye besøkt kan man finne strender som fremstår som uberørte.

– Sett av en dag til å oppleve Hana Highway, som beskrives som en kjøretur gjennom Edens Hage. Her kan du svømme under dramatiske fossefall og besøkte strender med svart, vulkansk sand. Man forventer nesten at en dinosaur skal møte deg rundt neste sving i den fantastiske Jurrasic Park-landskapet. Og få med deg kanelboller fra den lille kaféen Cinnamon Roll Fair i byen Kihei. Tro meg, du kommer til å bestille returbilletter bare på grunn av kanelbollene!

Mette Mortensen, motejournalist:

– I sommer skal jeg på road trip mellom San Sebastian, Biarritz og Hossegor, men kunne like gjerne ha tatt en re-run av fjorårets Bali-tur. Det er den perfekte destinasjonen for deg som vil ha sikret sol og sommer i et par uker - uten unødvendig gambling med været.

– Jeg splittet opp ferien med en uke på magiske og tilbakelente Uluwatu for surf og strand, og en uke i Seminyak, med luksusvilla, mye bedre mat og (mye verre strender) bassengliv.

Sonia Uppal, nettansvarlig:

– Mens de andre turistene satt i overfylte båter til Capri, var jeg klar for eventyrlige Procida, som er blant de fineste øyene jeg har vært på (finere enn Capri). Det var en lokal hotellansatt som tipset meg, og etter 40 minutter med båt fra Napoli var jeg på den sjarmerende og turistfrie fiskerøya.

– Procida er et pittelite paradis med fargerike, trange gater. Stupbratte trapper, masse natur og vakre strender. Her kan du nyte avslappede dager i sola, spise på små, intime sjømatrestauranter, og bade i asurblått vann. Siden øya er så liten, holder det å være der i 2-3 dager, og du kan legge reisen videre til Ischia.

Silvany Bricen, skjønnhetsansvarlig:

– Jeg elsker sol og varme, men takket være min sporty kjæreste som elsker fjell, er jeg også blitt veldig glad i alpelandsbyen Zermatt i Sveits.

– Om sommeren er den bilfrie byen stappfull av eldre, spreke, japanske turister, som går i fjellene og sikkert blir like bergtatt av den vakre naturen som oss. Våre faste gjøremål er å utforske fjellstiene, løpe bakkeløp, stå på sommerski - for solen varmer snøen for mye, og spise altfor mye mat hos byens små spisesteder.

– Zermatt's turistattraksjon er fjelltoppen Matterhorn. Det er dette fjellet du ser illustrert på sjokoladen Toblerone, så selvfølgelig blir det masse sveitsisk sjokolade som skal smakes på!

Hege Sonerud, Art Director:

– Jeg er en sikkelig strandløve, og Tulum er det nærmeste stedet jeg kommer paradis. Asurblått hav, små unike boutique-hotell og en autentisk hippievibe fra solen står opp, til den går ned. Vi bor som oftest på Papaya Playa hvor det luksuriøse og bærekraftige går hånd i hånd. Jeg er stamkunde på strandrestauranten Posada Margherita, som lager deilige juicer, og nyter slaraffenlivet på stranden før jeg spiser verdens diggeste middag på Hartwood.