Hippiedestinasjonen du bør reise til!

Reis til den kulturelle delen av verden, Marrakech, som både Mick Jagger, Jimi Hendrix og Yves Saint Laurent var alle fans av!

Bo:

Det finnes mange små, hyggelige og autentiske riads (tradisjonelle marokkanske hus eller palass) i Marrakech, der du kan bo i fantastiske omgivelser. De er ofte sentralt plassert og prisene er lave. Vil du derimot unne deg mer luksus, bør du ta inn på legendariske La Mamounia, som er et av verdens beste hoteller. Her blir du ønsket velkommen av velkledd personale med favnen full av søte dadler, og når du våkner etter en eventyrlig natt, kan du nyte utsikten utover den nydelige frukthagen på byens tak. Frokosten er overdådig med frukt, ferskpressede juicer og klassisk marokkansk flatbrød. Er du av den aktive typen, kan du trene på hotellets treningssenter, som er malt i samme blåfarge som Yves Saint Laurents hus i Jardin Majorelle.

Drømmer du om Ibiza? Disse stedene må du besøke!

Opplev medinaen:

En tur til den såkalte medinaen er et must når du er i Marrakech. Her finner du et utallige små gater hvor du kan kjøpe alt fra kelim-tepper til kaftaner og fat. Fargerike fjell av krydder er også et yndet syn. Før du forsvinner inn i shoppingmekkaet, bør du stoppe på den store plassen Jemaa El Fna. Her finner du boder med ferske dadler, ferskpresset appelsinjuice og diverse nøtter. På kvelden blir plassen forvandlet til et 1001 natts-eventyr med slangetemmere, trollmenn og aper som hopper rundt. Her finner du også mange matboder som blant annet serverer grillede kyllingspyd.

Tips: Prut prisene ned til minimum halvparten av startbeløpet.

Treningstips: Slik får du bikinikropp på budsjett!

Se Yves Saint Laurents hus

Etter en hektisk formiddag i medinaen, bør du ta turen til selveste Rue Yves Saint Laurent. Besøk den frodige hagen der blant annet Yves Saint Laurents koboltblå hus (Majorelle blue) og palmene står side om side. Her finner du også en hyggelig liten kafé hvor du kan nyte en espresso og drømme deg tilbake til 70-tallet.

Lyst å reise til LA? Disse stedene må du besøke!

Middag og drinker

Bö-Zin er en superkul, stilfull restaurant som serverer alt fra tunfisktartar til tradisjonell marokkansk mat i leirpotter. Stemningen minner mest av alt om en høylytt restaurant i New York, og i sommermånedene kan du sitte på store puter ute i hagen blant flagrende, hvite gardiner og nyte en drink. Stedet er perfekt for en partykveld.

HONG KONG: Disse stedene må du besøke!

Romantisk tosomhet

Ksar Char-Bagh er et intimt hotell som mest av alt minner om et sjarmerende, eldre palass. Book et bord i restauranten, som kun har få plasser, og nyt en middag med utsikt til bassenget og den frodige hagen. Hotellet dyrker blant annet sin egen hvete til brødet og oliven til olivenoljen. En veldig romantisk opplevelse!

Skal du til New York? Disse stedene må du besøke!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!