Idyllisk pause utenfor København

Ønske du en pustepause fra by og trafikk bør du ta turen til Skodsborg.

Det høres kanskje uvirkelig ut å skulle bli lei av København. Byen som faktisk har alt, og er et perfekt sted om man vil reise vekk en langhelg, eller bare for et par døgn. Likevel er København en travel by, og det er lett å bli sliten av all shoppingen, de travle gatene og syklistene som er å finne overalt. Vi elsker byen, men trenger likevel et avbrekk av og til.

Skodsborg ligger kun 30 minutter med direktetog nord for København sentrum, og er et idyllisk landsted utenfor byen. Med en ryddig og fin kystlinje, rolige gater og feriefølelse er det absolutt et sted man kan anbefale om man tilbringer et par dager i København. Hvorfor ikke avslutte turen med en natt på Kurhotel Skodsborg?

Da kultmagasinet Tatler kåret verdens beste spa i år, havnet Kurhotel Skodsborg på listen - og ikke uten grunn. Med havet rett utenfor døra, spa, yoga, fitness timer hver eneste morgen, deilig mat og en avslappende atmosfære er det ikke rart Skodsborg frister. Noe av det vi likte aller best var å teste ut badsturituale, for så å hoppe i sjøen etterpå.

Kurhotel byr ikke bare på deilig spa og velvære, men server også nydelige retter. The Restaurant by Kroun er en michelinanbefalt gourmetrestaurant som bokstavelig talt ligger midt i naturen, med skog rundt og sjø noen meter unna. Kjøkkensjefen tar utgangspunkt i sesongens råvarer, og byr på det beste fra Danmarks kjøkken.

Om man heller vil ta det noen hakk ned byr Kurhotel på en annen restaurant som går under navnet The Lobby. Her kan man spise alt fra burger, gode pastaretter og til tartar i tillegg til at de byr på kreative drinker. Frokosten blir servert i toppetasjen med utsikt over havet.

*Vi gjør oppmerksom på at oppholdet på hotellet er dekket av Kurhotel Skodsborg. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.