© Louis Vuitton

Jorden rundt med Louis Vuitton

Motehuset Louis Vuittons ikoniske reiseguider har fått en ansiktsløftning i anledning sitt 15-årsjubileum. På tide å legge ut på tur!

Louis Vuittons reiseguider har fått et nytt og større format, med én signaturfarge per bok, representativt for storbyene de omhandler. Hver bok har en gjesteforfatter, en kjent bidragsyter som deler sine lokale hemmeligheter. Alt fra skildringer av de lokales hverdagsliv til håndplukkede restauranter, hoteller, museer og butikker fyller sidene, fulle av fantastiske illustrasjoner og fotografier. Listen over storbyer i serien er også oppdatert for året. Her har du reiseguidenes kuleste og mest eksklusive storesøster - reiseguidene vi aller helst vil ha i vesken når vi legger ut på tur.

Parisere som ikke kjører tohjulinger, løper dag og natt. Eller, de går i hvert fall veldig raskt, mens de bærer på alle slags mulige vesker. De kler seg i svart eller mørke farger ut av latskap og "fordi byen er skitten". Når det er en fin dag kler de seg i beige og skryter av at de liker å vandre gatelangs i Paris - en høflig måte å si at de ikke jobber. Ditto for dem som sier de elsker å ta Metroen; oversettelse: sertifikatet deres har blitt inndratt, sykkelen eller scooteren stjålet, eller de er blakk. Utdrag fra årets Paris-guide.

Årets serie inneholder 15 bøker. Byene er følgende: Cape Town, Hong Kong, Beijing, São Paulo, London, Los Angeles, Mexico City, Miami, Moskva, New York, Seoul, Sydney, Tokyo og Venezia.

Bøkene koster 220 kr pr. stk. Hele settet, presentert i en eksklusiv, lakkert treeske i nummerert opplag på 3.000 og fem forskjellige farger, koster 3.350 kr. De fås kjøpt hos Louis Vuitton.

Foto: Louis Vuitton