Luksusbehandling i hjertet av Paris
© Aesop

Luksusbehandling i hjertet av Paris

Skal du til Paris? Da må du teste ut den populære Aesop-behandlingen!

Stilrene møbler, en varm atmosfære og friske duftnoter er det som kommer til å møte deg om du stikker innom Aesops nye behandlingslokaler i Paris. Midt i den travle handlegaten Rue Saint Honoré, blant syklister, travel taxier og stressende turister, finner man Aesops nye univers.

Luksusbehandling i hjertet av Paris
© Aesop

Aesop ble grunnlagt i Australia i 1987, og har på få år fått en enorm anerkjennelse. Ikke bare på grunn av sine unisex-produkter, men også for det unike designet, de praktfulle butikkene og måten de markedsfører seg på. I år feirer Aesop 30 år. For å markere jubileet, har de nå inngått et samarbeid med Paulin, Paulin, Paulin, et fransk byrå som fronter arven etter møbeldesigner Pierre Paulin. Sammen har de laget nye lokaler, som tilbyr ansiktsbehandlinger i de neste fire månedene. Ønsker du å sikre deg en plass? Da må du være kjapp.

Har du fått med deg: Aesop stakk av med pris på Costume Awards

Luksusbehandling i hjertet av Paris
© Aesop

Lokalet består av tre ulike rom, inkludert behandlingslokalet, som er møblert med en behagelig seng, aromaoljer og høytalere som spiller beroligende musikk. Alle møblene er designet av Paulin, Paulin, Paulin – noe som gjør at man ønsker å flytte rett inn. Blant voksvegger, vegg-til-vegg-tepper og dus belysning, er det akkurat som om man glemmer den kaotiske stemningen i Paris' travle gater. Den behagelige atmosfæren skal gjøre både huden og sansene dine klare for behandlingen, som består av ulike oljemasker, ansiktsskrubber og massasje.

Vårens makeup-trend: Nå skal alt være rødt

Luksusbehandling i hjertet av Paris
© Aesop

”Aesops Facial Appointments” tilbyr seks ulike ansiktsbehandlinger, med formularer som inneholder konsentrerte vitamindoser, antioksidanter og aktive botaniske stoffer for å revitalisere huden. Før og etter behandlingen vil ansiktsterapeuten gjennomgå en konsultasjon, for å finne ut hva som passer hudtypen din best.

Fikk du med deg: Her er de 10 beste vintage-butikkene i verden

I tillegg til Aesop Facial Appointments, vil det også holdes en rekke begivenheter, foredrag og workshops med Aesop og Paulin, Paulin, Paulin. Lokalene er tilgjengelige frem til 30. april 2017. Hver behandling varer i 60 minutter, og koster rundt 1.500 kroner.