Middelhavsøya du bør besøke i sommer

På 1600-tallet var dette er hippiested, og lever fortsatt opp til ryktet sitt. Bruk dagene til å sole deg, og fest natten lang. Her er sommerens heteste reisemål!

Formentera
1 / 6

Er du en badenymfe? Da bør du ta turen til øya som er dekket av sanddyner og omringet av krystallklart vann.

Øya Formentera som ligger 30 minutter unna Ibiza byr på noe for enhver smak: Badeklipper, små viker og gylne strender. Og det bohemske markedet er et must, hvor det selges håndlagde varer.

Her er stedene du må besøke når du er på øya:

 Es Ram Eco Resort
2 / 6

HER BØR DU BO:

Nyt en fantastisk utsikt mot havet fra solsengen! Es Ram Eco Resort ligger ved La Mola mellom trær og klipper - og er det perfekte sted for avslapning ved havet i luksuriøse omgivelser. Ta et avkjølende bad i bassenget, lei deg bil for en liten utflukt, spis kokkens deilige middager og få massasje ved havet. De vakre villaene kan leies fra slutten av mai til september for ca. 1200 kr pr. natt.

Bistroen Can Dani
3 / 6

MICHELINRESTAURANTEN DU BØR BESØKE:

I november fikk Formentera sin første Michelinrestaurant. Bistroen Can Dani vant stjernen med enkel, innovativ middelhavsmat.

Candaniformentera.com

 Migjorn, Llevant eller Illetes
4 / 6

DETTE BØR DU OPPLEVE:

Formentera er et eldorado for strandløver. Lei en scooter eller en sykkel og dra til strendene Migjorn, Llevant eller Illetes. Sistnevnte er en fantastisk, helt enkel strand med små restauranter bygget i tre.

Claro Formentera
5 / 6

HER BØR DU SPISE:

Claro Formentera er en konseptbutikk med deilig italiensk mat, galleri og bar. Du kan spise frokost og kveldsmat til en billig penge, og slukke tørsten med en gin & tonic. Frister det med en fest, har øya flere klubber, strandbarer og lounger.

Prøv for eksempel Club Tipic eller 10 Punto 7.

Ibiza
6 / 6

VIKTIG Å HUSKE:

Det er ikke flyplass på øya, så fly til Ibiza og ta fergen derfra. Det tar ca. en halvtime. Juli er øyas absolutte høysesong, og noen av hotellene er dyrere i denne perioden.

Flere hotte reisemål finner du i månedens Costume.

Mer om Reise? Motta Costumes nyhetsbrev