Min sommerferie: Hedda Marie Kaupang

Min sommerferie: Hedda Marie Kaupang

Hedda Marie elsker flagrende sommerkjoler, men det er likevel ett plagg hun alltid sverger til når hun pakker feriekofferten!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sin sommerferie. Denne uken slår vi av en prat med Hedda Marie Kaupang, som er journalist og blogger.

Hva er dine ferieplaner for sommeren?

– Kjæresten min og jeg reiser såpass mye hele året at vi har valgt å ha en avslappende Oslo-sommer. Vi har nylig vært i San Francisco, LA og Tulum i Mexico. I midten av august går turen videre til København – en av mine ultimate favorittbyer. Den har alt: digg atmosfære, vakker arkitektur, fine folk samt ekstremt god mat og vin.

Hvis du måtte velge ett plagg i kofferten, hva hadde du gått for?

– Nå som sommeren er litt på hell, hadde jeg gått for en skinnjakke. En klassisk variant passer like fint til en yndig sommerkjole som til et mer elegant antrekk.

Leste du: Dette er nettbutikken Nordmenn handler mest fra

Har du noen plagg eller produkter du er avhengig av om sommeren?

– Jeg bruker alltid dagkrem med høy solfaktor, og elsker flagrende sommerkjoler. Isabel Marant, Reformation og Ulla Johnson er soleklare favoritter. Det er uansett mye gøyere å kle seg når det er varmt og sola står høyt på himmelen – da er det lettere å hente inspirasjon til ulike stylinger.

Hva var det siste moteplagget du investerte i?

– Jeg er ekstremt svak for vakre sko. Mitt aller siste kjøp var et dyrisk par fra Aquazzura.

Ditt beste ferietips i Norge?

– Jeg har reist alt for lite innad i Norge, men jeg er svært glad i sommeren langs solkysten i og med at jeg er oppvokst der. Saltvann og lune svaberg blir aldri feil. I vinter håper jeg vi har tid til å utforske mer av nordligere deler av Norge.

Hva er ditt beste sminke- eller hårtips under sommermånedene?

– La ansiktet få en pause fra sminke, men husk solkrem! Selv liker jeg et naturlig uttrykk, og bruker en god dagkrem med solfaktor hele året rundt. Det gjør underverker for huden!

Min favoritt er Ultradefense SPF 30 fra Elixir. Shiseidos BB Cream er også perfekt om sommeren, da den er lett og dekker ujevnheter. Håret prøver jeg å gi en god kur så ofte som mulig i sommermånedene. Joico og Redken er blant favorittene.