Jessica Glantz
© Jessica Glantz

Min sommerferie: Jessica Glantz

Jessica har tatt ferie fra Gucci, Balenciaga og Burberry - nå nyter hun København før turen går til L.A!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sin sommerferie. Denne uken slår vi av en prat med Jessica Glantz som jobber med PR for det danske byrået Group88. Hverdagen til Jessica består blant annet av å jobbe med merker som Gucci, Balenciaga og Saint Laurent - som nettopp åpnet butikk i Oslo.

Hva er dine ferieplaner for sommeren?

  • Det blir ikke den største ferien på meg i år, men i oktober reiser jeg to uker til Los Angeles med kjæresten. I sommer blir det noen småturer. Først en weekend til Barcelona for å feire bursdag, og senere i sommer går turen til Budapest.

Så du denne: Skoene alle prater om nå

Hvis du måtte velge ett plagg i kofferten, hva hadde du gått for?

  • Et anvendelig skjørt! Jeg er ikke den typiske kjole-jenta, men jeg elsker skjørt. Jeg føler at plagget gjør det lettere å være kreativ i klesveien. Min favoritt er et skjørt fra Celine.

Har du noen plagg eller produkter du er avhengig av om sommeren?

  • Solbriller er noe jeg synes er veldig gøy, og som virkelig spriter opp et antrekk. Har du de riktige brillene gjør det noe med hele outfiten. Jeg er stor fan av Guccis solbriller!

Hva var det siste moteplagget du investerte i?

  • Denne sesongen har jeg investert i en rosa skjorte fra Balenciaga. Jeg går ikke så ofte med farger, men denne skjorten var et must-have. Den blir kombinert med et par stone washed jeans eller et denimskjørt.

Ditt beste ferietips i Denmark?

  • København har mye å by på! Selv er jeg svensk, men har bodd i Køben i seks år - og det er alltid noe nytt å oppdage. Min favoritt er nok Kødbyen. Om sommeren har de foodtrucks og spiller live-musikk.

Hva er ditt beste sminke- eller hårtips under sommermånedene?

  • Jeg er ikke så glad i å bruke sminke - og spesielt ikke om sommeren. To produkter jeg likevel ikke kan leve uten er en concealer fra YSL og en lipgloss fra Clarins.