Maja Hattvang
© Maja Hattvang

Min sommerferie: Maja Hattvang

Skribent Maja Hattvang har har funnet en perle i Spania som hun reiser tilbake til år etter år.

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sin sommerferie. Denne uken slår vi av en prat med Maja Hattvang, som blogger HER. Hun jobber også som frilans med tekst og digital markedsføring.

Hva er dine planer for sommeren?

  • Jeg skal henge litt rundt de første to ukene, være på hytta, besøke venner, dra ut på sjøen, og så drar vi til Spania. Der har vi to dager i Barcelona, og vi har leid en koko leilighet. Planen er å kjøre ut til Costa Brava der vi blir en uke. Vi skal til samme lille fiskelandsby som vi var i i fjor, fordi det er verdens beste sted.

Hvis du måtte velge ett plagg i kofferten, hva hadde du gått for?

  • Da hadde jeg gått for en bikini, for jeg vil bare plaske rundt i havet eller ligge på en solvarm stein uansett. Dessuten har jeg nettopp unna meg en skikkelig fin en fra Matteau som jeg gleder meg til å gå med.

Så du denne? 6 deilige ullgensere til sene sommerkvelder

Har du noen plagg/produkter du er avhengig av om sommeren?

  • Et helt arsenal av solkrem; en til ansikt og bryst, to-tre tuber til kroppen og hårbeskyttelse fra Kerastase.

Hva var det siste moteplagget/tilbehøret du investerte i?

  • Jeg prøver å kjøpe badetøy som holder flere sesonger, og siden mitt forrige kjøp fra 2014 så ut til å ha forsvunnet tenkte jeg det var på tide med en ny. Fikk et råd fra en venn: Finner du badetøy du liker, ikke vær gnien. Jeg fulgte det rådet, for å si det sånn.

Så du denne: Dior kommer til Norge!

Ditt beste ferietips i Norge?

  • En natt eller to på Engø gård! Jeg har vokst opp med minst en tur til Tjøme hver sommer, og synes det er fantastisk der. Havet rett ut! På Engø er det veldig rolig og deilig, og så ble jeg positivt overrasket over restauranten deres.

Hva er ditt beste sminke- eller hårtips under sommermånedene?

  • Leppestiften med solfaktor fra Suntegrity. Den er sjukt digg, og har faktor 30, og skikkelig fine farger som kler sommeransiktet mitt med fregner og litt farge. Ellers klarer jeg meg uten mye om sommeren, men ikke øyenbrynsgele. Jeg liker den fra Anastasia.