Marianne Theodorsen
© Marianne Theodorsen

Min sommerferie: Marianne Theodorsen

PR-sjefen har spist pasta og forelsket seg i fargerike bygninger utenfor Napoli. Se deler av feriekofferten til Marianne her!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sin sommerferie. Denne uken slår vi av en prat med Marianne Theodorsen, som er ansvarlig for PR og Digitale Medier for Høyer.

Hva er dine ferieplaner for sommeren?

  • Jeg har akkurat kommet hjem etter ti deilige dager i Italia med mannen min, nærmere bestemt Roma og Procida - en liten øy rett utenfor Napoli. Det har blitt vannvittige mengder pasta, avslapning ved bassenget og litt kultur. Helt perfekt!

Hvis du måtte velge ett plagg i kofferten, hva hadde du gått for?

  • En florlett kaftan som passer like bra ved bassenget som på sightseeing, og er perfekt når sola steiker. Alt som blåser i vinden faller i smak hos meg.

Leste du: Dette er skoene alle ønsker seg nå

Har du noen plagg eller produkter du er avhengig av om sommeren?

  • Jeg bor i Birkenstocks om sommeren - for meg vinner som regel komfort når det kommer til fottøy. Ellers bruker jeg SPF 50 i ansiktet hver dag - uansett. Jeg er også veldig glad i Gentle Cream Exfloiant masken fra Dermalogica - den har jeg vært trofast mot i årevis. Huden blir såååå myk!

Hva var det siste moteplagget du investerte i?

. Et par sko fra J.W Anderson som jeg har siklet på hele sesongen, og som jeg endelig fikk gnabba til meg på salg! JUHU!!

Shopping: 12 flotte sommerkjoler

Ditt beste ferietips i Norge?

  • Åh, jeg har egentlig vært altfor dårlig på norgesferie, men det er klart at skjærgården på Sørlandet er høyt oppe på lista. Å putre rundt i en båt der nede uansett vær er helt magisk. Kanskje legge til ved en holme og duppe der noen dager - nakenbade mens sola går ned og spise pølser grillet på bål!

Hva er ditt beste sminke- eller hårtips under sommermånedene?

  • Jeg liker å holde det enkelt på sommeren, jeg. Håret blir ofte satt i en knute på grunn av varmen, og sminken holdes på et minimum - den smelter bare bort uansett.

Jeg bruker Strobe Cream fra Mac for litt ekstra glød, og CC cream fra Cosmica for å jevne ut hudtonen. På øyelokkene bruker jeg gjerne en øyenskygge i korall/rosatoner - favoritten er VENUS Palette fra Limecrime. Maskaren lar jeg som regel ligge, og leppene får en runde med Balmdotcom fra Glossier - helst den med kirsebær - den gir leppene et helt perfekt hint av rosa.

Leste du? Alt du må vite om pigmentflekker