Pakkeliste: Skjønnehetsproduktene du må ha med på storbyferie
© Redaksjonen og @romeestrijd

Pakkeliste: Skjønnhetsproduktene du bør ha med på storbyferie

Ferien nærmer seg med stormskritt, og vi har pakkelisten og kofferten klar. Her er våre anbefalinger til hva du bør pakke med i sminkepungen!

Paris, Milano, New York eller Sydney, here we come! Til den perfekte storbyferien pakker du med litt praktiske toalettsaker, og litt glamour. Her er våre beste pakketips:

Kiehls ansiktsspray

Fuktspray

De små praktiske vannsprayene føles som ren luksus når du er blitt stram i maska under flyturen, og trenger en oppkvikker etter timesvis med vandring i gater og butikker.

Cactus Flower Hydrating Face Mist, 135 kr.

solkrem

Solkrem

Blant våre favoritter står solkremen fra Nimue øverst. Den fukter, beskytter mot frie radikaler og pleier huden. Den kommer også med farge, om du ønsker lett dekk under sminken din.

Sun C fra Nimue, 400 kr.

Elizabeth Arden

Solpudder

Bytt ut et mattende pudder med et solpudder for å jukse deg til ekstra glød, gjerne et med skimmer. Sveip over alle fargene i paletten fra Elizabeth Arden, og legg det som et tre-tall med børsten på hver side av ansiktet.

FourEver Bronzing Powder fra Elizabeth Arden, 355 kr.

Glans til leppene

Litt ferskenfarge på leppene får huden til å gløde. Pakk med deg en lipgloss som du kan bruke til både shopping og fest.

Juicy Shaker fra Lancome, 195 kr.

saltvannsspray

Saltvannspray

Til ferien hører saltvannsspray til. Pakk med deg en som gir tekstur, volum og de tilfeldige bølgene. Akkurat som etter en dag på stranda.

Saltvannspray Rock Away fra R+Co, 279 kr.

parfyme

Parfyme

Sommer er tiden for friske, deilige parfymer. Den perfekte parfymen er lett, frisk og oppløftende for humøret, lik denne, men pass på å ikke spraye den direkte på huden når du skal ut i sollys.

Mon Paris Eau de Toilet fra Yves Saint Laurent, 890 kr.

Parfyme miniguide: Slik velger du riktig parfyme

maskara

Maskara

Pakk med favorittmaskaren din, og du trenger nesten ikke mer sminke.

Lash Queen Perfekt Black fra Helena Rubinstein, 315 kr.

Reisefeber: Risør, Santorini, eller Marokko? Se våre beste anbefalinger.

våtservietter

Sminkefjerner og rens

Mulitprodukter er smart å pakke med for å minimere vekten på baggasjen. Milde servietter som fjerner sminke er lurt å pakke med, samtidig som de kan brukes til å friske opp hender og armhuler, og dufter fantastisk.

Take it Away fra Estèe Lauder, 290 kr.

maske

Maske

Storbyer med masse forurensning og lange festnetter kan slite på huden. Pakk med deg en maske som både pleier og reparerer huden. Sov med masken fra Sisley, og våkn opp til nydelig glød.

Radiant Glow Express fra Sisley, 865 kr.