Reis til tropiske Nicaragua

Nicaragua i Mellom-Amerika har det beste fra to verdener – Stillehavet og Det Karibiske Hav. Det er et land med regnskoger, palmestrender, vulkaner og fargerike, koloniale byer!

SPIS

Stedet har sin egen gourmetrestaurant, La Mesa. Den ligger like ved havet i innbydende lokaler. Unn deg en eksotisk drink i baren før middag.

Trenger du lesetips? Dette leser kjendisene på stranden.

Café Revolución er stedet å henge på stranden, og de steinovnsbakte pizzaene er populære. Fellesmiddager er også et alternativ på resortet.

OPPLEV

Nyt havet og naturen. Du kan ta surfetimer, få massasje, praktisere yoga, ri på hester og seile. Eller du kan gjøre absolutt ingenting, og bare kose deg med en bok i skyggen.

BO

Privat basseng, avskjermet hage og utendørs bad. Alt nede ved havet. Høres det perfekt ut, skal du definitivt reise til Mukul Luxury Resort and Spa. Få et dobbeltrom fra 4 000 kroner per natt.

Resortets spa er samlingspunktet, og alle suitene har egne behandlingsrom. Slapp ellers av på terrassene eller ved bassenget med havutsikt.

Les også: Superbloggerens ferieparadis

Maderas Village er et idyllisk lite resort ved Stillehavet. Det perfekte reisemål for surfere og yogafrelste! Med hengekøyer og hytter i tretoppene er det vanskelig å ikke slappe av her. En sovesalplass koster fra 150 kroner, mens et dobbeltrom koster fra 400 kroner per natt.

Ta turen med et helikopter og fly forbi Cerro Negro-vulkanen. Du kan også få jungelstemning ved å gå tur i den tropiske regnskogen. Er du i mer surfing- eller golfhumør, er det selvfølgelig også anledning til den slags.

Når du er uthvilt, kan du besøke den nærliggende kystbyen San Juan del Sur. Ta drosje dit for bare 25 kroner. Her vil du finne områdets beste alternativer for å feste natten lang.

Lyst på flere reisetips? Her er sommerens heiteste reisemål.