Slik ferierer Costume-redaksjonen i sommer

Det beste vi Costume-jentene vet - foruten å lage moteblad - er å reise på ferie. Her er et postkort fra våre favorittdestinasjoner!

Randi Svendsen, sjefredaktør

– Jeg nyter sommeren sammen med familien i Hvide Sande i Danmark. Nydelige strender, masse sol og perfekte vindsurfeforhold.

Mette Mortensen, moteredaktør

– Oslo om sommeren er hellig for meg, så da drar jeg ingen steder. Jeg reiser heller bort på våren og høsten, når solen har lagt seg her hjemme, men da jeg ble invitert med til Biarritz klarte jeg ikke å si nei. Her storkoser jeg med gode venner og fantastisk mat.

Snart ny sesong: Dette er høstens nøkkelplagg!

Nettansvarlig, Sonia Uppal

– Etter noen fantastiske dager på Bali hvor jeg fikk testet surfeferdighetene, koser jeg med på verdens vakreste paradisøy, Palawan som ligger rett utenfor Filipinnene. Her er de fineste strendene jeg noengang har sett, og det er ikke så mye annet å gjøre enn å slikke sol, øyhoppe og nyte vakre solnedganger. Det er nesten ingen turister her heller, så vi har hele øya for oss selv!

Art Director, Hege Sonerud

– Mamma Mia, here I go again… Hvitkalkede hus, azurblått hav og magiske solnedganger. Denne sommeren nyter jeg late dager i Hellas.

Klar for å vende tilbake på jobb? Finn du nye høststil!

Skjønnhetsansvarlig, Silvany Bricen

– Roadtrip lang vestkysten i USA har vært på min drømmeliste over ting jeg ønsker å gjøre i løpet av livet, og denne sommeren ble drømmen oppfylt, da jeg og min kjære la ut et aldri så stort eventyr. Noen fantastiske dager i Tiburon, gastronomiske XL matporsjoner, en liten omvei til Napa Valle for litt vinsmaking og California State Route One/Highway one oppsummerer ferien. For å ikke nevne endestasjonen Hawaii, som er et paradis på jord. Her nøt vi de siste dagene med surfing, den søteste ananasen du kan tenke deg, og kanskje verdens beste økologiske smoothies.

Redaksjonssjef, Helene Polmar

– Vi koser oss i Hossegor med god mat og fantastiske surfeforhold.

Har du sett? Slik ferierer de norske IT-jentene i sommer!

Anette Von Osten, motejournalist

– Rio de Janeiro er et av mine absolutte favorittreisemål. Hvite strender, fantastisk natur, kunst, kultur og nydelig mat. Det er faktisk helt umulig å kjede seg her.

Julie Marlen Engel, nettjournalist:

– Endelig ferie! 12 grader, regn og vind i støvler og sydvest på festival på Nordmøre er perfekt sommer for meg. Resten av ferien blir det bryllupsfester for gode venner og en etterlengtet tur til Hellas med kofferten full av bøker og solfaktor 50. Og mannen min da.

Vi har testet: Dette er høsttrenden alle snakker om!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta invitasjoner til VIP-fester, og hold deg oppdatert om alt som skjer innen mote, skjønnhet, og sunnhet.