Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stockholm - våre favorittsteder

Vi reiser hele tiden og opplever stadig nye yndlingssteder å spise, sove og shoppe i storbyen. Se redaksjonens beste tips fra Stockholm!

Det blir en kombinasjon av gamle travere og de hippeste, nye stedene når vi deler våre favorittsteder i vår nye serie med reiseguider. Se kremlisten over stedene Costume-redaksjonen velger å spise, sove og shoppe. Første by ut - Stockholm.

BO:

Story Hotel - Beste (og kuleste) budsjetthotellet, med beliggenhet midt i sentrum. Nydelig frokost!

Lydmar – Lobbyen er eksentrisk og full av bøker og lenestoler – mer som en stue enn en lobby. Rommene er luksuriøse og romslige. Prisen er stiv.

Skal du til Hong Kong? Få våre 10 beste reisetips til byen her.

SPISE:

Il Tempo – Om du ikke får reist helt til Italia, så holder dette i massevis. Autentisk mama’s kitchen’ med imponerende Art Deco-tapet på veggene og verdens hyggeligste stab.

Taverna Brillo – Et stort og åpent lokale, som fylles til randen på kveldene. Nydelig kjøtt og fisk på italiensk vis. Kunstfilmer ruller på veggen i deres freshe drivhusbar.

Riche – Vi blir ikke lei, men tar en lunch der hver gang vi er i stan. Burgeren er en vinner! Deretter er en Aperol Spritz på sin plass.

Nosh & Chow – Grandiose omgivelser og et kjøkken som mikser spansk, japansk, italiensk og svensk. Kjempefin bakgård på sommeren.

P.A & Co. – Intim og koselig kro. Spis deg gjennom alle forrettene på menyen for fantastisk fingermat, i stedet for én stor rett.

Mother - Raw Food, planter over alt og en superfin bar.

Snickerbacken 7 - Vi besøkte stedet for første gang for noen år siden, som et avbrekk under et opptak. Siden har vi vært der en hel del. Café, galleri og butikk i ett - her kan du kjøpe bl.a. vintage møbler, litteratur og klær. Kjøkkenet er en miks av svensk og asiatisk, omringet av kunst i industrielle omgivelser.

Pom & Flora – Du trenger ikke lete etter et annet sted å spise frokost eller brunch enn dette. Liten nabolagskafé med meget instagram-vennlig mat!

Vil du se hvor sjefredaktør Hege Aurelies drar når hun er i Paris, London og New York? Se her!

SHOPPE:

Nathalie Schuterman – Et must når du er i Stockholm. Aller best når det er salg. Her finner du alle de store designermerkene, i et veldig godt utvalg, både på klær og tilbehør.

Mrs. H – Inne i en liten passasje finner du denne perlen av en designerbutikk. Gå her for å investere i designere som Proenza Schouler, Isabel Marant og Rodebjer.

Oscar & Clothilde – Luksuriøs interiørbutikk dersom du er ute etter å investere i noe litt unikt.

Vil du reise lenger enn til Stockholm? Få modell og blogger Alexandra Spencers beste reisetips her!

Superbloggeren Anine Bing om sitt ferieparadis!

Mer om Reise? Motta Costumes nyhetsbrev