Stockholm - våre favorittsteder

Vi reiser hele tiden og opplever stadig nye yndlingssteder å spise, sove og shoppe i storbyen. Se redaksjonens beste tips fra Stockholm!

Det blir en kombinasjon av gamle travere og de hippeste, nye stedene når vi deler våre favorittsteder i vår nye serie med reiseguider. Se kremlisten over stedene Costume-redaksjonen velger å spise, sove og shoppe. Første by ut - Stockholm.

BO:

Story Hotel - Beste (og kuleste) budsjetthotellet, med beliggenhet midt i sentrum. Nydelig frokost!

Lydmar – Lobbyen er eksentrisk og full av bøker og lenestoler – mer som en stue enn en lobby. Rommene er luksuriøse og romslige. Prisen er stiv.

Skal du til Hong Kong? Få våre 10 beste reisetips til byen her.

SPISE:

Il Tempo – Om du ikke får reist helt til Italia, så holder dette i massevis. Autentisk mama’s kitchen’ med imponerende Art Deco-tapet på veggene og verdens hyggeligste stab.

Taverna Brillo – Et stort og åpent lokale, som fylles til randen på kveldene. Nydelig kjøtt og fisk på italiensk vis. Kunstfilmer ruller på veggen i deres freshe drivhusbar.

Riche – Vi blir ikke lei, men tar en lunch der hver gang vi er i stan. Burgeren er en vinner! Deretter er en Aperol Spritz på sin plass.

Nosh & Chow – Grandiose omgivelser og et kjøkken som mikser spansk, japansk, italiensk og svensk. Kjempefin bakgård på sommeren.

P.A & Co. – Intim og koselig kro. Spis deg gjennom alle forrettene på menyen for fantastisk fingermat, i stedet for én stor rett.

Mother - Raw Food, planter over alt og en superfin bar.

Snickerbacken 7 - Vi besøkte stedet for første gang for noen år siden, som et avbrekk under et opptak. Siden har vi vært der en hel del. Café, galleri og butikk i ett - her kan du kjøpe bl.a. vintage møbler, litteratur og klær. Kjøkkenet er en miks av svensk og asiatisk, omringet av kunst i industrielle omgivelser.

Pom & Flora – Du trenger ikke lete etter et annet sted å spise frokost eller brunch enn dette. Liten nabolagskafé med meget instagram-vennlig mat!

Vil du se hvor sjefredaktør Hege Aurelies drar når hun er i Paris, London og New York? Se her!

SHOPPE:

Nathalie Schuterman – Et must når du er i Stockholm. Aller best når det er salg. Her finner du alle de store designermerkene, i et veldig godt utvalg, både på klær og tilbehør.

Mrs. H – Inne i en liten passasje finner du denne perlen av en designerbutikk. Gå her for å investere i designere som Proenza Schouler, Isabel Marant og Rodebjer.

Oscar & Clothilde – Luksuriøs interiørbutikk dersom du er ute etter å investere i noe litt unikt.

Vil du reise lenger enn til Stockholm? Få modell og blogger Alexandra Spencers beste reisetips her!

Superbloggeren Anine Bing om sitt ferieparadis!