Thea Sofie Loch Næss med egen podcast
© Privat

Thea Sofie Loch Næss med egen podcast

Har allerede nådd topp 10-lista til iTunes!

Drømmen om å bli skuespiller har fulgt Thea Sofie Loch Næss hele livet. Med rollen som Lacy i HBO-pilot Mogadishu, Minnesota er hun på god vei.

Tidligere har den unge Kristiansandjenta spilt i filmene «Natt til 17», «Birkebeinerne» og «Dryads», og er i disse dager aktuell med podcast under navnet «Prosessen», som er spilt inn med skuespillervenninnen Eline Grødal.

– I podcasten settes gjestene i fokus, og vi bruker våre egne erfaringer som skuespillere til å stille spørsmål, og setter kommunikasjon i fokus, forteller Thea Sofie.

Få dager etter lansering, og sin første episode har podcasten allerede nådd Topp 10-lista til iTunes.

Hør podcasten HER!

Thea Sofie Loch Næss med egen podcast

Bortsett fra å spille inn pod og skuespille, er Thea Sofie glad i å reise. Se hennes beste L.A.-tips her!

Derfor elsker jeg LA:
Jeg elsker at det finnes noe for alle der. Første gangen jeg var i LA, var jeg 19 år og alene – og forventet asfaltjungel og «plastic people». Det endte opp med å bli en av de beste månedene i livet mitt. Jeg følte meg ikke ensom en eneste dag, og nøt i all hemmelighet at jeg kunne være akkurat hva jeg ville. Plutselig var jeg den største klisjeen av alle der jeg satt på en hipster-kafé i Silver Lake og leste manus og drakk matcha-latte. LA er jo «the city of dreams». Det er kult å kunne kjenne på at ingenting er umulig. At det er lov å ha ambisjoner. Selv om du er en enkel jente fra Oslo.

Mitt beste LA-minne:
– Samme dagen som jeg landet i LA, var jeg i bursdagen til agenten til en skuespillervenn. Jeg ble helt overveldet av hvordan alt stemte med forventningene mine om byen. Det eneste jeg hørte rundt meg var: «I’m an actress, actor, director, writer, actress, actor …». Janteloven finnes virkelig ikke. Kvelden endte med at jeg sovnet i en sofa – "so much for a crazy Hollywood party", haha. Selv om jeg elsker den norske kulturen tusen millioner ganger mer, er LA en morsom by å reise til innimellom. Om det så bare er for å kjenne på alt som er annerledes, og dermed sette pris på alt som er fantastisk ved vårt lille land.

Mitt beste LA-tips:

– Jeg elsker Silver Lake, Los Feliz og Echo Park. Her er det grønne parker, små vintageperler, kule barer og perfekte «spots» for å lese og skrive manus (i likhet med alle andre!). Ellers liker jeg å gå en «hike», gjerne bak Griffith Observatory om ettermiddagen. Utsikten over den gigantiske byen er ekstra fin i rosa solnedgang. Ellers har Gjusta den beste frokosten, det samme har Huckleberry Cafe, mens Sidecar har de sykeste donutene. Veganske Café Gratitude, italienske Papa Doms, franske Petite Trois og asiatiske Chego må også nevnes, hvor sistnevnte ligger rett ved siden av en supersøt vintagebutikk. Apropos shopping, Painted Bird og Ragg Mopp Vintage er mine absolutte favorittvintagebutikker.