Bo på verdens mest Instagramvennlige hoteller
© Momondo Hotell

Verdens mest Instagram-vennlige hoteller

La deg inspirere av 5 hoteller ut over det vanlige. Nå kan du virkelig gjøre hotelldrømmen til virkelighet!

Hva med en tur til paradis i sommer - bokstavelig talt? Vi guider deg til noen av verdens vakreste og mest Instagramvennlige hoteller. Ikke fortvil, drømmereisen kan bli til virkelighet så lenge du bruker den riktige søkemotoren for å finne de fineste hotellene til rimeligst pris.

Det er nemlig ikke tilfeldig hvor du velger å søke. Du har sikkert prøvd å søke etter flybilletter hos Momondo, men visste du at nettsiden tilbyr en enkel og rask søkemotor for å finne de beste prisene på hoteller i hele verden i tillegg? Prøv Momondo Hotel neste gang du skal finne et hotell - da søker du nemlig automatisk på hotels.com, booking.com og over en million andre hotell- og bookingsider over hele verden.

Bo på verdens mest Instagramvennlige hoteller
© Momondo Hotell

1. Sjekk inn i paradis

Årets bilde som kommer til å høste inn likes på Instagram blir av deg i dette bassenget på 5-stjerners hotellet i Careyes i Mexico. Hotellet er en kjempevilla, og er spesielt kjent for sitt enorme infinity-pool. Book deg inn sammen med dine beste venner, og velg rom etter deres egne "parseremoni". Som du kanskje allerede har skjønt, er dette nemlig hotellet hvor TV3-serien Paradise Hotel blir spilt inn.

Frister det med en tur til paradis? Finn hotellet på Momondos hotellsøkemotor her og få den beste prisen.

Bo på verdens mest instagramvennlige hoteller
© Momondo Hotell

2. Campingtur i Berlin

Ta "glamping" - glamorøs camping - til et nytt nivå på det kule Huettenpalast i Berlin, som byr på innendørs camping i kule omgivelser. I Berlins hippe bydel Neukölln ligger et av verdens mest Instagramvennlige hoteller, som i tillegg er budsjettvennlig. Den gamle fabrikkhallen er omgjort til et helt unikt hotell, hvor du sover i retro-vogner, som selvfølgelig er komfortable og i luksuriøse omgivelser.

Sjekk ut mulighetene for å prøve ut "glamping" her - book Huettenpalast til den beste prisen hos Momondo.com.

Her er verdens kuleste loppemarkeder

Bo på verdens mest instagramvennlige hoteller
© Momondo Hotell

3. Godnatt-selfie med nordlys i bakgrunnen

Forestill deg at du ligger under en flammende, grønn himmel uten å forlate den varme senga, og samtidig snapper årets selfie. På Hotel Kakslauttanen Arctic Resort i finske Lapland er dette drømmeaktige scenarioet faktisk en mulighet.

Det familiedrevne selskapet har bygget en hel landsby av igloer, hvor du kan sove under åpen stjernehimmel i små glasshvelvinger som verken dogger eller dekkes av is.

Andre aktiviteter inkluderer reinsdyrsafari, hesteridning i snøen og et isbrytercruise med muligheten for å ta en dukkert i Østersjøens ellers frosne vann - iført tørrdrakt, naturligvis.

Gjør drømmen til virkelighet og book en natt i iglo. Finn hotellet på Momondo Hotell til den beste prisen.

Bo på verdens mest instagramvennlige hoteller
© Momondo Hotell

4. Sov i tretoppene

Kul, skandinavisk design blir tatt helt til nye høyder og får en fantasifull twist på Treehotel, som befinner seg langt inne i Laplands skoger. Der finner du stilrent, miljøbevisst skandinavisk design sammen med freden i de omkringliggende skogene. Dette er den ideelle destinasjonen hvis du ønsker å stresse ned midt i naturen og ta massevis med blinkskudd til Instagram.

Og ta det med ro - selv om det ser primitivt ut så er alle trehusene utstyrt med wifi, slik at du kan dele opplevelsene med vennene dine. Resortet byr på deilige restauranter, jacuzzi og sauna.

Trehus tur-retur? Finn hotellet på Momondo Hotell til den beste prisen her.

Bo på verdens mest instagramvennlige hoteller
© Momondo Hotell

5. Afslappet eleganse i Equador

Outfitbildene dine blir enda mer delikate hvis de tas i lobbyen på hotell Casa Gangotena.

Drømmer du om å reise til Sør-Amerika, bør du sjekke ut Equador. Landet byr på fantastiske opplevelser og blir ofte oversett i forhold til storebroren Brasil. Casa Gangotena ligger i Quito, Equador, og byr på vakker arkitektur i kolonistil. Rundt byen er det vakker natur, og du får muligheten til å nyte alt fra vannfall til slokkede vulkaner.

Lyst til å late deg i det lekre interiøret på Casa Gangotena? Finn hotellet på Momondos søkemaskiner og få den beste prisen her.

De 10 mest romantiske storbyene i Europa