© Bridal Musings_Instagram, Brides_Instagram, Rock my Wedding_Instagram

Brud og bryllup: Detaljen som får deg til å skille deg ut

Mangler du den siste detaljen som viser at du følger med på trendene? Her er tre tips som passer like fint til bruden, som til bryllupsgjestene!

Sensommer er en av årets vakreste årstider, og tiden mange står brud. For bruden og gjestene er bryllupskjolen og festkjolen på plass, men valg av brudefrisyren og sminken gjenstår. Her er 3 enkle tips til deg som aldri får nok av vakker inspirasjon. 

Fikk du med deg 30 enkle og romantiske brudefrisyrer?

Brudesminke

Gjør som Chanel, og bruk en linjer til den klassiske oppsatte frisyren, eller gå for glitter! Sølvsminke og liner er blant høstens 3 fineste og hotteste sminketrender , og skal helst ikke være for dominerende for å bli fint.

Bryllupstilbehør

Blomster i håret er det viktigste tilbehøret fordi det skaper romantikk. For bryllupsgjester som liker den romantiske feststilen, er litt blomster i håret prikken over i'en.

Se hvor enkelt det er: Slik legger du bryllupsminken selv!

Om du syns det er for vågalt å velge mørke lepper - høsten sterkeste leppestiftrend, er det mange røde, og rosafarger denne høsten. Til den lyse kjolen vil markerte lepper, eller markerte bryn bli utrolig vakkert!

Fikk du med deg disse? Derfor forsvinner sommerfargen så fort.

Bli inspirert av flere sminkesaker HER!

Kanskje du også er interessert i...