Costume med Jeanne Damas på cover
© Hördur Ingason

Nytt Costume i butikk nå

Stor kjoleguide, moteredaktørens sommerfavoritter og de norske kjendisenes ferietip - dette kan du lese mer om i månedens Costume.

Redusert pris: Få vårtstore julinummer i postkassen med en lekker velkomstpremie.

Gigi Hadid og Tommy Hilfiger ga sammen bånn gass da de i februar viste frem sitt fjerde - og siste samarbeid i Milano med Formel 1 som tema. Det gikk ikke stille for seg - og det gjorde det heller ikke da Gigi besøkte København. Midt i stormen fant vi modellen for en kjapp prat om den nye Tommy x Gigi-kolleksjonen, og vi fikk et flyktig innblikk i kvinnen bak det moderne moteeventyret.

Endelig sommerferie! Få inspirasjon til hva du skal ha med i kofferten - enten du skal nye solen ved Middelhavet, vandre i den norske fjellheimen eller gå på oppdagelsesferd i Marrakech.

Blomstermønster, sterke farger og volanger. Her er sommerens kjolefavoritter.

Filmstjernen Pia Tjelta gleder seg til deilige strender på Ibiza, supermodellen Signe Veiteberg skal ut i den norske naturen, artisten Ary finner du på en festivalscene, mens Costume-bloggeren Maren Platou starter sommeren i Los Angeles. La deg inspirere av disse kule jentenes ferieplaner.

En ny hybrid av makeup og hudpleie, som har sin opprinnelse i Asia, har inntatt skjønnhetsverdenen. Denne gangen er det spesielt den japanske skjønnhetsbransjen - J-beauty - de har latt seg inspirere av.

Få Styleby med 236 motesider og en deilig sovemaske fra Anni Lu med på kjøpet.