Costume nr. 03 i salg nå!

Vår aller største utgave noensinne er i butikk - løp og kjøp!

Ny layout, nytt format, eget trendbilag og tidenes største utgave - dette kan du lese mer om i nyeste Costume:

Tre par om den store kjærligheten

Tre par, tre kjærlighetshistorier. Møt Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad, Camilla Pihl og Peter Peters, og Thomas Seltzer og Cecilie Caroline Waade.

Vårens 13 viktigste trender

Gjør gardroben din vårklar ved hjelp av sesongens viktigste trender. Finn ut hvilke investeringer du ikke kan leve uten og se hvordan du styler dem.

GatemotefotografeneBilder av it-jenter utenfor motevisningene er blitt en like stor fotobegivenhet som selve showene. Gatemotefotografene dokumenterer og inspirerer en hel verden. Bli kjent med ti av de viktigste personene bak kameraene.

(Y)SLs nye wonderboy

Enorme forventninger og krass kritikk har preget designer Hedi Slimanes inntog hos Yves Saint Laurent. Costume ser nærmere på fenomenet Slimane og hans debut for det franske motehuset - som blant annet betyr farvel til Y-en i YSL.

Den nye Victoria

I Knut Hamsuns roman Victoria blir kjærlighet beskrevet med store, svulstige ord, hyllester og dikt. Norges nye filmstjerne, Iben Akerlie (24), synes de beste forholdene er der lite trenger å bli sagt.

Par i stil De er vakre, talentfulle og hadde en særegen stil. Ikke minst var de sterkere sammen enn alene. Lær noe du ikke visste om ti av verdens mest ikoniske par.

Verdens beste butikker

Shoppinglysten og reisesyk? Her er guiden som tar deg med til de 30 kuleste butikkene verden rundt - enten det er vintage, designershopping eller bare en uforglemmelig butikkopplevelse du er på jakt etter.

...og mye, mye mer! LES MER I COSTUME NR. 03!