© costume.no

Costume nr. 06 i salg

Løp og kjøp vårt nyeste nummer som er i butikk nå!

Dette kan du lese mer om i nyeste Costume:

Sexy strandmote

Bli strandfin med sesongens hotteste badedrakter og bikinier. Suppler med søte sommerkjoler, romslige vesker og fargerike sandaler.

Maria Van Ngyen

Se opp for norske Maria! Tidligere i år vant 23-åringen prisen for beste design på prestisjetunge Parsons i New York, og vi spår hennes minimalistiske stil en lys fremtid.

Mitt ferieparadis

Sophia Lie fanger sin egen hummer, Ewa Da Cruz kjøper lokal hippiekunst, mens Marion Ravn smugtitter på surfegutter. Les om hvor fem av våre favorittjenter tilbringer drømmeferien, få deres beste tips og se hva de har i kofferten!

Anne Hathaway

Anne Hathaway gikk ned elleve kilo og klippet av seg det lange håret for å spille Fantine i kinoaktuellle Les Misérables. Rollen har gitt henne både Golden Globe og Oscar. Vi fant ut hvordan hun fikk det til.

Gatemote: detaljer

Under moteukene vrimler det av fashionister i vakre kreasjoner - så vel som vakkert tilbehør. Få inspirasjon til hvordan du kan bruke accessoirene dine.

100 år med Prada

Miuccia Prada ville helst bli mimekunstner, men endte opp med å overta bestefarens skinnbutikk i Milano. Nå er hun en av vår tids mest innflytelsesrike moteskapere. Les historien om det legendariske familiefirmaet som har 100-årsjubileum i år.

LES MER I COSTUME NR. 06!

Costume nr. 07 er ute i butikk 24. juni.