© costume.no

Costume nr. 1 i salg nå!

Kjøp det rykende ferske januarnummeret!

Dette kan du lese mer om i nyeste Costume:

Charlize Theron

Sexy, talentfull og intelligent. For ikke å snakke om utenomjordisk vakker. Skuespilleren Charlize Theron (36) takker sin mor for at hun er blitt den hun er. Det til tross for at moren drepte faren da Charlize var 15 år.

Undertoner

La undertøyet være en del av antrekket - enten det er godt synlig eller følger favorittplaggets form. Med disse tipsene får du festkjolen til å sitte som et skudd!

Jenny from the block

Hun har sydd klær siden hun var seks år. Når Jenny Skavlan (25) skulle lansere sin tredje kolleksjon for Bik Bok, var det en Jenny som var mer vågal og voksen.

Eventyrlige Erdem

Motebransjens nye yndling har hertuginnen av Cambridge og Michelle Obama på kundelisten. Vi har møtt den fremadstormende designeren Erdem Moralioglu.

Christina Ledang

Den norske stylisten og designeren Christina Ledang (29) lager klær av gummi. Nå har fashionistaene lagt sin elsk på hennes eksperimentelle design.

Skjønnhetsredaktørens favoritter

Costumes skjønnhetsredaktør har testet et utall kremer, dufter, hår- og sminkeprodukter i løpet av året. Her er hennes ultimate skjønnhetsfavoritter.

Streets of New York

Sverger du til rene linjer, enkle plagg og designersko, eller er du på utkikk etter svart skinn, nagler og Converse? Vi har staket opp løypen for den klassiske og den rocka New York-turisten.

LES MER I COSTUME NR. 01!

Neste nummer er i salg 16. januar.