© costume.no

Costume nr. 12 i salg nå!

Løp og kjøp vårt rykende ferske nummer!

Dette kan du lese mer om i nyeste Costume:

Elin Kling

Svenske Elin Kling (29) har gjort bloggen sin om til et internasjonalt forretningsimperium. Noe av suksessen kan hun takke farens naivitet og hønen Vilde for.

Vinterchic på fire måter

Få den perfekte vintergarderoben!

Finn din feststil

Sesongens festivitas står for døren. Få tips til hvordan du setter sammen fantastiske festantrekk, og velg mellom et sexy, feminint, sofistikert eller grafisk uttrykk.

Ingen fest uten...

Maria Skappel Holzweiler, Marte Krogh og Louiza Louhibi liker å pynte seg til fest. Få deres beste klestips og skjønnhetstriks, les om de beste partyminnene, se hvilke sanger som står på spillelisten og bli inspirert til sesongens festivitas.

Inwear - In igjen

Har du også lagt merke til Inwear - igjen? Det er over førti år gamle klesmerket, kjent for klassiske plagg og gode passform, vinner nytt terreng på den internasjonale motescenen - sist med Hanneli Mustaparta som kampanjemodell.

Legendariske fester

Karl Lagerfeld i rokkokokostyme og Bianca Jagger på hesteryggen. Hvite masker, svarte øyne og juvelbesatte sko; det er pompøst og ekstravagant når stjernene inviterer til galla. Bli med på fem legendariske fester.

LES MER I COSTUME NR. 12!

Neste nummer er i salg 17. desember.