Costumes septemberutgave er i salg nå!

Vårt store septembernummer finnes i butikkhyllene nå, og er fylt med mengder av inspirasjon og lesestoff til sommerens siste solskinnsdager.

I vårt store Collector's Item møter du de norske supermodellene Jeenu Mahadevan og Signe Veiteberg som pryder de tre forskjellige forsidene av månedens Costume. Vi tok de med til fjells for å forevige dem i høstens mote i et eventyr av en moteserie, og tok en prat med dem om modellivet, drømmer, ambisjoner, deres eget forhold til hjemlandet og hvordan det er å representere Norge der ute.

Det er naturligvis motehøsten som står i sentrum i septemberutgaven. Vi har spurt tre stilsikre jenter om hva de gleder seg til i Back to School – og vi gir deg den ultimate oversikten over sesongens trender og tendenser med vår 48 siders catwalk-spesial.

Trykk her for å få bladet sendt rett hjem i postkassen!

Er du, som oss, engasjert i bevegelsen #blacklivesmatter, har vi samlet norske og internasjonale bøker, podkaster, TV-serier og filmer du kan lære mer av. Som vår coverstjerne Jeenu sier det: «Mangfoldet i motebransjen har bedret seg, men det er fortsatt en lang vei å gå."

Foto Janne Rugland
Stylist Afaf Ali
Hår & Makeup Linn Linnea/Gevir
Stylingassistent Elise Granhaug
Retusj Colorworkz