Costume motemagasin
© Janne Rugland/Pudder Agency

Nytt Costume i butikk nå

Nydelige pastellfarger, de fineste catwalk-kopiene og tre it-jenters beste stylingtips. Se hva du kan lese mer om i vårt nydelige vårnummer!

Når kleskrisen er et faktum, kan det være greit med litt inspirasjon. I månedens utgave deler influencer og hudpleiegründer Camilla Pihl, Holzweiler Manager, Marie Murstad, og stylist og blogger Sunniva Hartgen sine beste stylingtips.

Glitrende sko, den perfekte blomsterkjolen og hvit denim. Hver sesong henter kjedebutikkene inspirasjon fra catwalken - se våre favoritter.

Det blir forbundet med renhet, lys og fremtid - og akkurat nå er det en av de mest populære nyansene i moteverdenen. Men hva er det med hvitt som gjør at vi ønsker å omfavne det ekstra mye nå?

Farger og mønstre, kunstnerisk mot og fremtidsrettet design. For Alexandra Bernardini, internasjonal PR-sjef for Ganni, handler alt om kontrakter og det lille ekstra som bryter med det forutsigbare - både når det gjelder garderoben og leiligheten hun deler med kjæresten i København.

Gjør plass til oljene på baderomshyllen din. Hvis du bruker dem riktig, så beskytter og forsegler de fuktigheten i huden, stimulerer den med sunne fettstoffer, antioksidanter og vitaminer, og gir hår, hender og negler nødvendig pleie.

TRYKK HER for å få bladet sendt rett hjem i postkassa med en flott premie!