Nytt Costume i butikk

Ekstra stor septemberutgave fylt til randen med mote- og skjønnhetstips har ankommet butikkhyllene. Vi har snakket med ti av Norges råeste kvinner, tatt et dypdykk i høstmoten og plukket ut sesongens viktigste kolleksjoner. Vi har også gjemt gullbilletter til en samlet verdi av mer enn 274 000 kroner. Løp og kjøp!

De er sterke, vakre og kloke. Har suksess, makt og integritet. Men hva kreves for å nå toppen? Vi har samlet ti av Norges råeste damer og stilt dem livets store - og små - spørsmål.

Lyst på ny jobbveske? Her er 15 favoritter!

Forbered deg på en ny sesong før temperaturen synker. Invester i myk strikk, overdådige kjoler og boblejakker som føles som en varm klem på kjølige dager.

Fått det med deg: Nå sjokkerer Chrissy Teigen igjen!

Ny sesong, nye farger, nye favoritter. Se sesongens viktigste nøkkelplagg og bli inspirert til hvordan du kan style dem.

Vi har funnet den perfekte nude-leppestiften: Victoria Beckham har lansert makeup!

Fra overdimensjonerte plagg og luftige silhuetter hos Céline til 80-tallspunk hos Isabel Marant - la deg inspirere av høstens beste kolleksjoner.

Lyst på ny garderobe: Dette er høstens favorittkjøp!

Maskaraen er for mange det mest uunnværlige produktet i sminkepungen, og her får du de største trendene, de beste børstene, og de mest ikoniske masakaraene noensinne.

Skjønnhet: Dette er våre skjønnhetstriks!

VINN GOODIEBAG

Vi har gjemt gullbilletter til en samlet verdi på mer enn 274 000 kroner i septemberutgaven. Vinnerne får hver sin goodiebag fylt til randen med klær og skjønnhetsprodukter. Kjøp bladet i din nærmeste butikk eller let litt ekstra i ditt blad!

Bryllupsgjest? Vi har funnet 8 kjoler som passer for anledningen!