Nytt Costume i butikk + eksklusiv kalender

Skuespiller, designer og trebarnsmor Pia Tjelta har designet kjolene vi drømmer om å ha i garderoben - alt du må vite om motevåren og sesongens fargefine budsjettkjøp finner du i vårt store februarnummer!

Skuespiller, designer og trebarnsmor Pia Tjelta har aldri vært mer i vinden, og nå topper hun det hele med en ny, florlett og feminin kleskolleksjon. Les intervjuet og se de fine plaggene.

Søte pastellfarger, feminine snitt og glitrende detaljer - få en smakebit på vårens trender.

Sesongens preges av naturfarger som brunt, burgunderrødt, svart, hvitt og rustent oransje. Se fargepalettens beste kjøp under 1 500 kroner.

Vi har snakket med motestjernen Irina Lakicevic om reisen fra asylmottaket i Nord-Norge til bli til e av de største stilstjernene med base i London.

Vi har samlet produkter og tips som forvandler selv det minste badet til en avslappende spa-oase i disse kalde vintermånedene.

Du får også med en Costume journal i fire lekre farger til en verdi av 249 kroner, slik at det blir lettere å planlegge hverdagen, sette opp uken gjøremål, lese designernes populære sitater og faktisk nå nyttårsforsettene du har satt deg.

Løp og kjøp!