Nytt costume i butikk nå!

Årets hotteste utgave er fylt med tips til festsesongen, med de beste partyplaggene, frisyrene og sminetriksene. I tillegg har vi snakket med Adelén som har danset seg helt til finalen av Skal vi danse. Som om ikke det var nok, får du Costume Living med på kjøpet!

Adelén Rusillo Steen (18) har rukket å danse seg gjennom en ny sesong av Skal vi danse, deltatt i Melodi Grand Prix og er tatt under vingene til Tone Damlis manager. Les om hva som får dansedronningen i festhumør, og få hennes aller beste partytips.

Partyantrekket er ikke nødvendigvis forbeholdt fest. Paljettskjørt gjør seg like godt på kontoret som på dansegulvet, det samme gjelder metalliske kjoler. Vi viser deg hvordan du styler festplaggene til flere anledninger.

Hvorfor begrense seg til ett tiår når man kan omfavne dem alle? 60-, 70-, 80- og 90-tallet er alle like aktuelle i vinter, så slå deg løs på dansegulvet, enten iført en lårkort tunika eller sølvlamé fra topp til tå.

Det er tid for fest og håret skal preppes. Med enkle grep kan du få de mest trendy og velpleide festfrisyrene akkurat nå.

Med på kjøpet får du Costume Living, hvor du kan la deg inspirere av:

Drømmehjem! Beskrivelsen brukes ofte, men denne gangen er det faktisk helt sant. La deg inspirere av designer Erika Cavallinis fantastiske interiør.

Bli med på besøk til moteskribent og gründer Celine Aagaards stilrene hjem, og få tips til hvordan du kan stjele stilen!

Hun bor i London og jobber over hele verden. Men så ofte timeplanen tillater det, søker interiørariktekt Caroline Legrand tilflukt i feriehuset på Ibiza.

Hvem drømmer vel ikke om en ferieleilighet i motebransjens mekka, Paris? Bli med inn i designerhjemmet til Virginie Dreyer.

Interiørarkitekten Marie Pugliesi har skreddersydd sin egen leilighet i Paris ned til den aller minste detalj.

Abonnenter får gratis adgang til en elektronisk utgave. Last ned appen og bla deg gjennom interiørmagasinet på telefonen din. Slik logger du deg på appen. Her får du også tilgang til alle ekstramagasiner, i tillegg til nyhetsbrev med deals, shoppingevent, eksklusive konkurranser og annet.

Abonnenter som ønsker å få Costume Living tilsendt i posten kan sende mail med navn og adresse til kundeservice@bonnier.no.