Nytt Costume i butikk nå

Nytt Costume i butikk nå

Vår eksklusive L.A.-spesial har ankommet butikkhyllene, sampakket med magasinet Styleby. Møt kule jenter som gjør karriere i Los Angeles, se de norske it-jentenes beste L.A.-tips og sikre deg de fineste moteskattene for en fullkommen sommerengarderobe!

De ble Hollywood-stjerner før de kunne gå, men det er først og fremst som mediesky stilikoner og designere vi kjenner dem nå. Les deg gjennom 30 fakta om verdens kuleste motetvillinger, Ashley og Mary-Kate Olsen.

Gå ikke glipp: Få bladet tilsendt rett i postkassen med en eksklusiv premie!

Lyset, solen og det skiftende landskapet. Følelsen av at alt kan skje. Vintageshopping. Den avslappede livsstilen. Drømmer som går i oppfyllelse. Det finnes mange grunner til å elske Los Angeles. Møt ti norske jenter som ikke kan få nok av byen!

Drømmer du om å bo i Los Angeles? La deg inspirere av den norske skuespilleren Kamilla Alnes og den dansk-svenske designeren Anine Bing, som pakket kofferten og satset alt på et liv der solen alltid skinner.

Fra solkyssede Venice Beack til bohemske Topanga og eksklusive Beverly Hills - i Los Angeles får du litt av alt. Vi har funnet åtte områder og stiler du vil elske.

Los Angeles er byen der solen alltid skinner og skjønnhetsproduktene må levere. Se hvilke som er mest populære blant stjernene nå.

Med i kraftpakken følger også sommerens fineste solbriller!