Nytt Costume i butikk nå

Vårt flotte sommernummer har endelig ankommet butikkhyllene. Sniktitt på høstens største trender, les det åpenhjerta intervjuet med skuespiller Iben Akerlie og vinn veske fra J.W. Anderson til en verdi av 15.000 kroner!

Skuespiller Iben Akerlie liker å kle seg for rollen - også i det virkelige liv, og har kjøpt en veske som har plass til all den suksessen hun bærer på. Film- og bokmanus- og en trollmannshatt i tilfelle Harry Potter-folkene har en liten rolle på lur. Bli bedre kjent med magiske Iben.

Frisk opp sommergarderoben med livlige farger, lekne mønstre, søte volanger og glitrende gull. Her er 15 av sesongens fineste skjørt, sandaler, jakker, kjoler, vesker, øredobber og topper.

Fjær, skinn, denim og fløyel. Det er på tide å rydde plass til høstsesongens nye favoritter.

Sara Sievers jobber som daglig leder for klesmerket Kokoon og bor i en ville i København sammen med familien. Men så fort sommeren, er det havet og huset i Tisvilde som frister. Her er det en salig miks av materialer og mønstre, vintagefunn og klassikere.

Sommerferie betyr sol, bading, god mat og tid med de nærmeste. Vi har snakket med tre jenter om deres sommer- og turen går til fjellet, skjærgården og sicilianske strender.

Fra C-vitamin til kald dusj og silkehodepute. Se skjønnhetsekspertenes beste tips til hvordan du tar vare på huden, håret og neglene i de varme sommermånedene.