Nytt Costume i butikk

Nytt Costume i butikk nå

Vårt store høstnummer har ankommet butikkhyllene. Se høstens beste catwalkkopier, møt tre norske profiler som går nye veier og bla deg gjennom sesongens store tilbehørsguide!

Holzweiler satser for fullt mot et internasjonalt marked, Hege Aurelie Badendyck lanserer eget nettsted og Mari Hektoen styrer skuten til Norges heteste shoppingområde - Promenaden i Oslo. Møt tre norske moteprofiler som alle går nye veier.

TRYKK HER for å få bladet sendt i postenkassen med en lekker gave.

Hver sesong henter kjedebutikkene inspirasjon fra catwalken. Her er våre favoritter i butikk nå!

Fra glitrende, fargerike hæler til skyhøye støvletter og komfortable sneakers. Store og elegante vesker skal bæres over skulderen, mens smykkene, hanskene og beltene er av det subtile slaget. Her er høstens viktigste tilbehør.

Hermès' nye, eksklusive veske, Verrou, får tankene til å vandre, Til en ridestall eller en skattkiste. Eller til Paris - hvor vi har besøkt det franske luksusmotehuset, og sett hvordan veskene fortsatt blir sydd med de samme teknikkene som er brukt til deres ridesaler og seletøy i 180 år, og hvordan alt skinnet velges med omhu.

Ny høst, nye skjønnhetstrender! Denne sesongen er det fokus på detaljer som lange vipper og rødmende kinn, mens håret skal være skjødesløst med myke krøller eller festet i en stram hestehale.