Nytt Costume i butikk nå

Nytt Costume i butikk nå

I vårt store novembernummer kan du bli med hjem til it-jenta Hanneli Mustaparta, lese eksklusivt intervju med designerne bak Erdem X H&M-kolleksjonen, og bla deg gjennom høstens hotteste tilbehør. I tillegg får du også Costume Beauty med på kjøpet!

Influencer, designer, kreativ rådgiver og tidenes norske it-jente. Bli med hjem til Hanneli Mustapartas nye leilighet i Oslo.

Fargerike kåper, sporty dunjakker, herreinspirerte frakker og klassiske trenchcoater. Her er det heteste du kan pakke deg inn i denne sesongen.

Vi har tatt en prat med designerne bak den populære Erdem X H&M-kolleksjonen som står i butikk i november. Se hvilke plagg vi skal sikre oss fra samarbeidet!

Fra klassiske slip-in-sko til spesielle vesker og personlige armbånd. Vi har spurt tre moteprofiler om hva som er deres favorittaccessoirer, og hvordan de integrerer dem inn i den personlige stilen sin.

Med på kjøpet får du Costume Beauty, hvor du blant annet kan lese om:

Med månedens utgave følger også Costume Beauty på kjøpet. Dette kan du lese mer om:

25 år har gått siden Kate Moss poserte og provoserte i kampanjen for Calvin Kleins ikoniske duft Obsession. Nå er parfymen oppdatert og relansert under navnet Obsessed, og motehuset byr samtidig på hittil usett kampanjemateriale med en ung Moss. Vi har snakket med henne og mannen bak kampanjen; den anerkjente motefotografen Mario Sorrenti - som den gang også var kjæresten hennes.

Vi har fått bli med inn i skjønnhetsuniverset til fire travle jenter. Se deres favorittprodukter, beauty-rutiner og beste tips.

En sunn og strålende hud er noe de fleste ønsker seg. Men er veien til målet den samme, uavhengig av om du er 20 eller 50 år? Vi har snakket med fire kjente kvinner i forskjellige aldersgrupper om deres skjønnhetsrutiner.

Tiltrekkes du av krydrete eller treaktige dufter, eller heller du mer mot de friske eller blomstrete? Parfymer kan inndeles i mange familier - her er noen av våre favoritter innenfor fire av dem.

Gå ikke glipp: Få bladet tilsendt i postkassen med en eksklusiv premie!