Sophie Lie og Iris Lie

Nytt Costume i butikk nå

Tre par søstre om deres unike bånd, sesongens trendy vinterstiler og de norske it-jentenes beste stylingtriks finner du i vår store januarutgave. Med på kjøpet får du også en ECO-sertifisert tannbørste med bambus hår og Costume-logo!

– Det aller beste med å ha en søster er å alltid ha en «partner in crime», en lekekamerat, og en jeg kan dele alt med, som forstår meg, og kjenner meg bedre enn noen andre sier modellen Sophia Lie om søsteren Iris Lie.

Ingen kjenner deg bedre enn din egen søster. Vi har intervjuet tre søskenpar om deres unike bånd, og fotografert dem i noen av vinterens fineste antrekk.

Rydd plass i vintergarderoben til nye favoritter, og bruk de ulike stilene på tvers av hverandre.

Skandinavisk minimalisme forenes med italiensk temperament hos svensk italienske Alessia Catenacci, PR- og markedssjef for hotell- og restaurantkjeden Nobis Hospitality Group. Leiligheten på Söndermalm i Stockholm er derfor preget av gamle tregulv og god takhøyde mikset med friske blomster og overdådige lysekroner.

Avslappet, feminint og med en personlig vri- skandinavisk stil er i vinden som aldri før. Gå for lag-på-lag-styling, miks sterke farger med lekent mønster, og topp antrekket med iøynefallende tilbehør. De norske og danske it-jentene viser vei!

La den grønne bølgen skylle over baderomsskapet ditt. Her er seks gode tips og produkter som hjelper deg.

TRYKK HER for å få bladet sendt i posten med en lekker premie!

Med på kjøpet får du vårt søstermagasin, Stella.