© Desiree Mattson

NYTT COSTUME I BUTIKK NÅ

Costumes sommerspesial er i salg nå, og er proppfull med sommerlesing! Gled deg til mengder av inspirasjon og lesestoff - sommeren starter her!

Ja, vi elsker...

... duften av syriner, de lyse, lange nettene, jordbær, saltvann, fregner, iskald hvitvin, sand mellom tærne, lufttørket hår, morgenkaffe, sjømat, vakre svaberg, blå himmel, fuglekvitter. Det er få ting som slår norsk sommer. Selv blir jeg helt lyrisk av denne årstiden. Kanskje fordi den kommer og går så brått her oppe i nord? Men også fordi dette er tiden vi tar oss en lang ferie, en pause, tid med venner og familie. Vi reiser, opplever. Fyller på.

Det er derfor en glede å ønske velkommen til COSTUME sommer-spesial, som du kan kose deg med under en parasoll eller et tre. I denne utgaven feirer vi alt som har å gjøre med sommer - få en smakebit her!

Bademote og strandliv

Du får en nydelig moteserie med de fem norske modellene Ayan, Haddy, Eliiza, Alphons og Dunia i sesongens fineste badetøy, tatt av stjernefotografen Desiree Mattsson. På Costume.no kan du også lese vår sommerprat med denne gjengen med coverstjerner.

Pakk kofferten

Vi gir deg også en guide til åtte fine sommerlige stiler – som matcher forskjellige feriesteder, og beauty-produktene for et liv under solen.

Supermodell Frida Aasens bryllup

Sommer er tid for romantikk. Kanskje skal du gifte deg, eller være gjest i et bryllup? Bla deg da rett frem til den eksklusive reportasjen om det storslåtte bryllupet til supermodellen Frida Aasen i Italia – for et eventyr!

God sommer fra COSTUME

Selv gleder jeg meg aller mest til å dra i bryllup til en god venn i London, tilbringe late dager i sommerhuset og lade opp til Costume Awards i august. Jeg håper du vil være med på å stemme frem årets 15 vinnere! Gå inn på Costume.no og stem nå. Ønsker deg verdens fineste sommer!

Kine B. Hartz, sjefredaktør