© Renate Torseth

Vårt store Collector's Item er i salg nå

Gled deg til vårt store Collector´s Item med hele 188 sider lesestoff - et må-ha til påskeferien.

– Den aller største stjerna i denne utgaven er skuespiller Elli Rhiannon Müller Osborne (21), skriver sjefredaktør Kine B. Hartz i lederen av månedens nummer.

Bli kjent med den talentfulle Oslo-jenta, som er å se i en rekke kritikerroste filmer og TV-serier denne våren. Den dagen vi hadde fotoshoot med Elli, startet Russland sin brutale invasjon og angrepskrig i Ukraina. Sammen med Mote-Norge har Costume samlet inn penger til dem som er rammet av krigen i Ukraina, og vi oppfordrer alle til å bidra på sin måte. Da vi fikk se bildene av Elli, var det ett av dem som lyste sterkest mot oss – det med fargene til det ukrainske flagget, gult og blått. Dermed valgte vi dette – som et symbol på vår støtte og solidaritet med Ukraina.

En ny sesong står for tur, og det er selvfølgelig masse inspirerende vårmote i den store utgaven. Blant annet i moteserien When in Rome, hvor influenser Sophia Roe er fotografert i Romas gater, og i vår store catwalkguide hvor vi viser de viktigste trendene og tendensene denne våren. Costume-redaksjonen har dessuten valgt ut hver sin favoritt-trend fra catwalken, og guider til hvordan man styler disse.

Vi er også glade for å kunne pakke kofferten igjen, og tar deg med på reise til det norske høyfjellet, på pilegrimsferd i Spania og til grottene i Oman. Er du blant de som får lyst til å fikse opp litt hjemme om våren? Da kommer du garantert til å bli inspirert av moodboardene vi har samlet fra seks interiøreksperter.

Noe annet vi gleder oss til denne våren, er COSTUME AWARDS 2022, som er Norges største feiring av motebransjen. Nå trenger vi din hjelp til å kåre årets vinnere. Fra fredag 10. april kan du gå inn på Costume.no, og stemme på dine favoritter. Da er du også med i trekningen av billetter til prisutdelingen, som skal finne sted på vakre Henie Onstad Kunstsenter ved Oslofjorden 8. juni.

TRYKK HER for å få bladet sendt rett hjem i postkassa!