Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Aperol Frose © Getty Images

Aperol Spritz møter frozen rosé i årets beste sommerdrink

Iskald og leskende! To av sommerens mest populære drinker møtes i én supercocktail - vi spår at den kommer til å bli årets favoritt drink.

Når du skal kjøle deg ned i sommervarmen er Aperol Spritz og rosèvinens iskalde lillesøster frozen rosè et opplagt valg.

Denne sommeren møtes de to drinkene i èn leskende sommercocktail.

Drinken har fått navnet Aperol Frosè. Den rosa cocktailen vil uten tvil skape glede hos gjestene dine.

Vi viser det hvordan du enkelt kan lage drinken hjemme.

Oppskrift på Aperol Frosé (til 5 personer)

  • 125 ml lime cordial (alternativt kan du presse din egen limesaft og blande med ca. 1 ss sukker)
  • 750 ml rosévin
  • 10 dl isbiter
  • 125 ml Aperol

Fremgangsmåte

  1. Bland lime cordial med 500 ml rosévin. Hell blandingen i en boks som tåler frysetemperatur og sett den på frys i ca. 4 timer eller inntil den er frossen.
  2. Ha den frosne vinblandingen i en blender i to omganger sammen med flere isbiter og resten av vinen. Blend alt sammen til alle isbitene er knust og du har den ønskede konsistensen.
  3. Fordel blandingen i glass og avslutt med å tilsette Aperol
Mer om Mat? Motta Costumes nyhetsbrev