© Instagram

Dette er frokosten som tar av på Instagram

Det tar deg kun 10 minutter, og retten trenger bare en ingrediens fra kjøleskapet!

Det å ta bilde av frokosten sin er for mange blitt et daglig gjøremål, særlig om man er på ferie eller på en fancy restaurant. Smoothie-bowl for eksempel, har en haug med ulike Instagram-profiler, hvor man både kan finne inspirasjon og oppskrifter.

Den siste tiden har et nytt frokostfenomen dukket opp på feeden vår. Egg clouds, eller eggsky, er det nye - og er faktisk superlett å lage. Du trenger kun en ingrediens, og det stjeler kun 5 minutter av den dyrebare tiden på morgenen.

Slik lager du eggsky:

  • Sett stekeovnen på 230 grader

  • Skill eggeplommen og eggehviten fra hverandre

  • Vips eggehviten til den blir stiv, og form den til en sirkel på bakepapiret. Lag en slags skål midt i sirkelen med en spiseskje, der plommen skal få plass etterhvert. OBS: ikke lag hull.

  • Stek eggehviten i 4-5 minutter, for så å ta ut stekebrettet. Legg så plommen midt i eggehviten, og stek på nytt i 2-3 minutter - avhengig av hvor godt stekt du ønsker plommen.

  • Voila! Eggeskyen er klar. Legg den ferdige retten på en grovt stykke brød og dryss persille, salt og pepper over. Det er også godt med avokado under egget.

Se film hvordan du lager retten under: