© Janka Polliani

Sommerens raskeste frokost

Denne nye supersmoothien bør du prøve i sommer. Et kjapt, sunt og veldig godt alternativ for travle sommerdager.

Nå som sommeren nesten er her for fullt er det tid for litt ekstra kos. Kanskje planlegger du lange dager på stranden, eller fulle dager med sightseeing i byen? Allikevel er det viktig å ikke droppe dagens viktigste måltid. Fordi dette ofte er enklere sagt enn gjort, er det fint at det finnes noen enkle løsninger for travle dager.

Smoothie har blitt en stor "hit" blant mange, og det er ikke uten grunn. Det er enkelt å spise på farten, samtidig som det smaker godt og er mettende. Dessverre er det slik at mange smoothies inneholder mye unødvendig sukker, men her finnes det heldigvis gode og sunne alternativer.

Den nye frokost-smoothien fra Biola er et godt eksempel på det. Den drikkeklare smoothien inneholder fiber, ekte frukt, har lite tilsatt sukker og kan dermed nytes med god samvittighet. I tillegg smaker smoothien kjempegodt av mango og pasjonsfrukt.

Nyt smoothien som en enkel frokost på farten, eller som et mellommåltid når du trenger raskt påfyll.

Frokostsmoothien fra Biola fungerer også fint som en base hvis du vil lage måltidet litt mer "fancy" og kose deg litt ekstra. Om du ikke har det veldig travelt på morgenen kan du for eksempel blande inn friske bær, frukt, kokkosflak, chiafrø, eller andre sunne favoritter.

Her finner du oppskrifter og andre deilige produkter fra Biola.