© Gisele Bündchen_Instagram

Supermodellens ektemann lever på en ekstrem diett

Trodde du Gisele Bündchen levde sunt? Vent til du leser dietten mannen sverger til!

© Gisele Bündchen_Instagram

Supermodellen Gisele Bündchen er kjent for sin aktive livsstil, og brennende engasjement for naturen. I manges øyne lever hun et veldig sunt liv. Nylig utga hennes ektemann Tom Brady kokeboken «TB 12Nutrition manual» som ble utsolgt i løpet av kort tid.

Mattips: Nam, nam! Pavlova uten sukker!

Tom Brady, eller Thomas Edward Patrick Brady, Jr. hans fulle navn er, er ingen mindre superstjerne enn sin kone for de med kjennskap til amerikansk fotball.

Tom er en av de største kanonene i amerikansk fotball, og lever på en ren diett for å prestere stort. Det er nettopp denne Tom Brady bestemte seg for å dele med omverden gjennom kokeboken som har et omslag laget av ekte tre.

© Tb12store.com, Gisele Bündchen_Instagram

Det naturlige coveret er visstnok forklaringen på hvorfor boken er så dyr, men kokeboken med en prislapp på 200 dollar, tilsvarende 1.640 norske kroner ble utsolgt på kort tid. I boken deler Tom 89 oppskrifter fra sitt sunne liv, og tidligere i år røpte hans personlige kokk Alan Campbell hva denne dietten besto av:

80% av dietten er grønnsaker, helst økologiske, men ingen sopp og få tomater. Alt som hindrer kroppen fra å holde deg basisk, forsøker han å holde seg unna.

Mattips: Slik holder du deg sunn på jobb!

Ingen kaffe, koffein, melkeprodukter eller sopp. Glutenfrie bakevarer, og alt uten raffinert sukker, eller hvitt mel, er også del av dietten. Mens tradisjonelt fullkorn, brun ris, bønner, og andre mer eksotiske kornsorter er på sportsmannens diett.

Når et gjelder kjøtt og fisk er dette på dietten, men da helst villfisk og økologisk kjøtt.

Den ekstreme dietten er kanskje ikke så ekstrem for helsebevisste foodies som elsker alt som er kortreist, uten kjemikaler og rett fra natur'n!

Costume elsker alt det gode, og sunne. Bli inspirert HER!