10 digitale bud: Annette Haga

X-blogger og moteredaktør i Stylista, Annette Haga deler sine digitale leveregler!

1. FAVORITTNETTSTED:
– Bloglovin.com. Her har jeg samlet alle favorittbloggene mine, og holder meg oppdatert på nye blogginnlegg. Et perfekt tidsfordriv som gir meg påfyll av inspirasjon! Ellers elsker jeg å lage mapper på Pinterest, med kule bilder innenfor kategorier som mote, skjønnhet og interiør.
2. FAVORITTNETTBUTIKK:
– Jeg shopper definitivt mest hos Asos.com, og ønskelisten min der blir bare lengre og lengre for hver uke. Jeg prøver likevel å styre impulsshopperen i meg og lar plaggene ligge i handlekurven en stund før jeg bestemmer meg. Revolveclothing.com er også en stor favoritt!

Har du sett? Derfor må du kjøpe kokosolje!

3. FAVORITTBLOGG:

– Svenske bloggere som Kenza Zouiten (Kenzas.se), Janni Delér (Jannideler.com) og Lisa Olsson (Lisaplace.se) er på topp hos meg. Jeg liker best bloggere som kombinerer mote og livsstil, og det er viktig med høy kvalitet på bildene.

4. BESTE INSTAGRAM:

– Instagram-feeden min er stappfull av mote og skjønnhet, og favorittene er @fashionedchicstyling og @sincerelyjules. Samtidig digger jeg teite, morsomme profiler som @funnywhenitswrong og @_theblessedone.

Lyst på ny frisyre? Nå tar denne trenden helt av!

5. BESTE NETTSERIE:

– Jeg sluker alt av serier, og listen med guilty pleasures er lang (jeg elsker reality!). Det er umulig å velge én favoritt, men jeg gleder meg veldig til sesong fire av Orange Is the New Black.

Har du lest? Denne kremen gir deg rynkefri hud

6. FAVORITT-APP:

– Jeg elsker Olympus Image Share, som jeg kobler til kameraet mitt via Wi-Fi. Da kan jeg overføre bilder direkte til telefonen når jeg er på farten.

Har du sett? Dette er solpudderet kjendisene elsker

7. MEST BRUKTE APP:
– Snapchat er helt klart den appen som sluker mest batteri på telefonen min. Og så bruker jeg nok Taxifix litt oftere enn jeg kanskje burde.

8. MEST UBRUKELIGE APP:
– Giphy. Den inneholder mange morsomme GIFs som illustrerer situasjoner på en morsom måte, men jeg gidder aldri å bruke den.

Har du lest denne? Dette er redaksjonens skjønnhetsfavoritter!

9. MIN DIGITALE LEVEREGEL:

– Jeg setter telefonen i flymodus om natten, og prøver også å bli flinkere til å gjøre det på dagtid. Det er deilig med et lite avbrekk – ikke alltid å være «på».

10. MIN DIGITALE UVANE:
– Jeg er utrolig dårlig til å svare på meldinger. Jeg leser dem og tenker at jeg skal svare senere, og så glemmer jeg det dessverre litt for ofte. Snapchat har blitt redningen for meg!

Har du sett? Endelig er de fineste bikiniene i butikk!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?****MELD DEG på vårt nyhetsbrev**her!**