10 fine høstkåper

En smal kåpe med klassisk snitt og store slag gir antrekket et sofistikert preg. Vær vågal og velg en variant som skiller seg fra mengden!

1 / 10

En klassisk ullkåpe med detaljer er en sikker vinner for den kommende sesongen. Den oversizede formen gjør den ekstra trendy,

Så du denne: Se den nye kolleksjonen til Toteme!

Kåpe fra H&M, 799 kroner

2 / 10

Gå for en mintfarget kåpe i høst. Den fine lengden og de markerte kragene gjør modellen ekstra eksklusiv og pyntelig. Fargen spriter også opp en ellers så grå årstid.

Kåpe fra Weekday, 900 kroner

3 / 10

Leopard-mønster er å se overalt denne sesongen, og høstens deiligste kåpe i fuskepels kommer fra Lindex. Den klassiske kåpen kan brukes til både skinn- og dressbukser, og spriter garantert opp garderoben din. En tidløs klassiker - rett og slett.

Fått det med deg? Ganni har åpnet ny butikk!

Kåpe fra Lindex, 899 kroner

4 / 10

Vi elsker flere av de rosa kåpene denne sesongen. Valget faller likevel på denne modellen fra SAND, som er både feminin og tidløs.

Kåpe fra SAND COPENHAGEN

5 / 10

Fuskepels er i vinden om dagen, og vi har gått til innkjøp av sesongens deiligste kåpe. De kule lommene og snøringene på fremtiden gjør jakken hakket mer røffere.

Ny butikk i Oslo: Denne moteskatten må du innom!

Kåpe fra Monki, 1000 kroner

6 / 10

Rød er sesongens hotteste farge, og ble sett på utallige visningen under moteuken i februar. Hvorfor ikke investere i en rød ullkåpe?

Kåpe fra Mango, 999 kroner

7 / 10

Blazere er noe vi har sett hele sommeren, og nå er de høstlige versjonene kommer i butikk. Denne kåpen ønsker vi å style til ankelstøvletter, kule kulotter og en skinnveske.

Sminketips: 4 triks du skulle ønske du kunne tidligere!

Kåpe fra Zara, 899 kroner

8 / 10

Boblekåpen fortsetter fra i fjor, og er fortsatt å se i trendbildet. Absolutt en favoritt når gradestokken synker. Bruk den til skinny jeans og et par kule sneakers.

Kåpe fra Zara, 899 kroner

9 / 10

Skal du være føre var kan du nå sikre deg en kåpe i fiolett, som er en av sesongens aller fineste farger. Kåpen er elegant, oppsiktsvekkende og garantert en sikker vinner - som du kan bruke sesong etter sesong.

Kåpe fra Ganni, 2899 kroner

10 / 10