20 tips til en kul festivalstil
© Getty

20 tips til en kul festivalstil

Få tips til en avslappet og kul festivalstil, og bli inspirert av stjernenes festivalmote!

Sommertid er festivaltid, og selv om musikken står i fokus så spiller antrekkene også en viktig rolle. Stikkordet er tilbakelent med litt kant. Her skal avslappet kombineres med trendy, og komfortabelt med rått og rocka.

20 tips til en kul festivalstil:

1. Denimshortsen er perfekt til late festivaldager. Miks den gjerne med et par grove sandaler eller cowboystøvletter, og en slitt, opprullet t-skjorte på overkroppen.2. En søt og lett sommerkjole er alltid en suksess på varme festivaldager. Kombiner den gjerne med et par flate sandaler.

3. Sesongens korte og lange buksedrakt er både trendy, behagelig og anvendelig.

4. En kul lakktights står i fin kontrast til avslappede Converse-sko.

5. Lange, flagrende kjoler har en luftig og kjølende effekt når solen steker som verst.

© Getty

6. En slitt denimjakke passer perfekt til svale sommerkvelder.

7. Slitte og hullete jeans passer godt hvis været er litt kjølig. Miks med et par sandaler eller tøffe støvletter, alt etter temperaturen, og gjerne en avslappet t-skjorte.

8. Ikke glem å ha med en varm genser eller kardigan til de sene nattetimene.

9. Hold varmen og gi antrekket kant med en kul skinnjakke eller -vest.

10. Når det gjelder solbriller så er alt lov. Velg mellom de klassiske pilotbrillene, de kule Wayfarer-brillene fra Ray-Ban eller de supertrendy Ray-Ban Clubmaster-solbrillene. Eller hva med de John Lennon-inspirerte, runde solbrillene med farget glass (a la Mary-Kate Olsen), eller typiske 80-tallssolbriller?

© Bulls

11. De høye gummistøvlene er et must hvis det regner og er gjørmete. Da slipper du å bli skitten og ødelegge de søte sandalene.

12. Gå for røde- eller korallfargede lepper hvis du ønsker et hint av glamour til den slitte denimshortsen. Røde lepper passer også godt til solbrun og gyllen hud.

13. Pynt deg med sesongens fjær i ørene og i håret, og gjerne noen kule skinnarmbånd rundt håndleddene.

14. Det er viktig med komfortabelt skotøy. Gå for lave sandaler, tøysko eller støvletter, og legg igjen de høye hælene hjemme - de passer dårlig på festival. Da unngår du såre føtter og at hælene sitter fast i gresset.

15. De gode, gamle gladiatorsandalene passer perfekt til festivallivet.

16. En stor veske er praktisk til å oppbevare en jakke eller genser, men pass på at du ikke bærer for tungt - det kan fort bli slitsomt mot slutten av dagen.

17. Skjerfet er ikke bare forbeholdt høsten og vinteren, og kan være deilig å slenge rundt seg hvis det blir kaldt. Et skjerf kan også fungere som et sjal hvis du er litt frossen.

18. Oppgrader festivalantrekket med sesongens panamahatt. Den er både kul og praktisk, og skjermer hodet og ansiktet for den stekende solen.

19. Miks skinn og denim for en supertrendy look, a la Alexander Wang.

20. Oppgrader festivalantrekket med et kult og rocka naglebelte eller et par naglesandaler. Sesongens nagler finner du også på smykker, shortser, bukser og jakker. Ønsker du å oppgradere et antrekk kan du kjøpe løse nagler og lime på selv!