victoria beckham
© Anna Stokland

5 trender fra Victoria Beckhams visning

Posh Spice feirer 10 år i motebransjen. Dette har hun lært oss!

Victoria Beckham debuterte på catwalken for 10 år siden. Mye har skjedd siden den gang, og i dag er hun en av de mest innflytelsesrike designerne i motebransjen. Posisjonen hennes har heller aldri vært sterkere, grunnet stå-på-vilje, et øye for god design og en sterk merkevare, som har holdt standar de siste årene. Merkevaren hennes henter mer og mer inspirasjon fra stilarten til designeren selv. Victoria Backham representerer nå en sterk, minimalistisk og chic stil, gjerne brukt av forretningskvinner og kvinner med fokus på materialer og gode snitt. Klærne hennes kan likevel brukes av alle type kvinner, og i alle settinger - og det er blant annet derfor hun har nådd ut til et såpass bredt publikum.

Under moteuken i London denne uken presenterte hun jubileumskolleksjonen sin foran en stjernespekket første rad. Familien hennes, bestående av David Beckham og hennes fire barn, var ikke overraskende tilstede, og støttet jubilanten da hun kom ut etter visningen og smilte fra øre til øre. Selv var hun iført en sort og stram dressbukse med splitt foran, noe som fikk beina hennes til å se ut som gaselleben. Ikke overraskende hadde designeren høye hæler i tillegg, samt en oversized dressjakke vi ønsker å kopiere!

Her er fem trender vi kopierer fra SS19-kolleksjonen ti Victoria Beckham:

© Anna Stokland

Blonder

Det romantiske materialet går sjeldent ut av motebildet - og har heller ikke tenkt seg noen sted i år. Denne sesongen ble det brukt på en litt mer skandinavisk måte, nemlig sammen med tidløse og androgyne snitt. Vi elsker at blondene ikke nødvendigvis brukes på den girlie måten, men heller sammen med klassiske og stilrene plagg.

© Anna Stokland

Naturlig glød

Pakk bort contouring og highlighter - nå er det naturlig hud som gjelder. Victoria Beckhams modeller var så vidt sminket da hun presenterte SS-kolleksjonen under moteuken i London. Glød derimot, var det mye av, men gjort på en naturlig måte. Håret til modellene var også stylet med en trendy wet look, noe som får frem den naturlige skjønnheten.

© Anna Stokland

Asymmetriske snitt

Det skal ikke mye til for å sprite opp minimalistiske og tidløse plagg. Gjør som Victoria, velg heller snitt som er asymmetriske for å piffe opp i det som ofte kan bli kjedelig. En enkel sort eller hvit kjole får en slags makeover bare snittet er litt annerledes.

© Anna Stokland

Gull i fokus

Både bukser og sko var gullimpregnerte under visningen til Victoria Beckham forrige uke. Vi elsker hvordan en ganske utagerende trend likevel kan føles så minimalistisk. Alt handler om stylingen, og det har designeren virkelig fått til under presentasjonen i London.

© Anna Stokland

Rødt

Fargepaletten under visningen var nokså ensfarget. Det gikk i sort, hvitt og beige - mens rødfargen var fremtredende på en rekke plagg samt veskene. Om man har et ensfarget og minimalistisk antrekk er colour blocking en fin tvist til antrekket. Nå er det i alle fall rødt som gjelder, skal vi tro Victoria (noe vi velger å gjøre).