© Anna Stokland

6 døtre som virkelig ligner sine kjente mødre

Det er helt vilt hvor mange felles trekk de har!

Noen av verdens kuleste kjendiskvinner har utover deres imponerende karrierer i rampelyset også barn. Blant disse er det noen som har døtre som virkelig ligner på sine kjente mødre.

Vi har samlet noen av de mest slående look-a-likes på denne listen. Synes du også at de ligner?

Angelina Jolie og Shiloh Jolie Pitt

Skuespiller Angelina Jolie har datteren Shiloh sammen med Brad Pitt. Foreldreparet gikk fra hverandre i 2016 (og fikk oss litt til å tvile på kjærligheten, snøft).

Ava Phillippe og Reese Witherspoon

Hele verden snakker ofte om hvor mye Ava ligner sin mor Reese Witherspoon, og vi må bare si at vi er enige! Wow, for en likhet!

Zoë Kravitz og Lisa Bonet

Zoë Kravitz er, utover å være datter av den talentfulle skuespilleren Lisa Bonet, også datter av musiker Lenny Kravitz. Vi elsket spesielt Zoë i rollen som Bonnie i Big Little Lies (som forøvrig er skapt av Reese Witherspoon).

Uma Thurman og Maya Hawke

Det er nok ikke alle som vet dette, men Maya Hawke, som vi elsker i Stranger Things, er faktisk datteren til Kill Bill-ikonet Uma Thurman. På toppen av det hele er faren hennes en annen kjent skuespiller, nemlig Ethan Hawke.

Mamie Gummer og Meryl Streep

Vi syntes det er sprøtt hvor mye disse to ligner på hverandre på dette bildet. De smiler jo seriøst på helt samme måte! Mamie Gummer er i dag skuespiller liksom sin mor Meryl Streep.

Lila Grace Moss og Kate Moss

Den britiske supermodellen Kate Moss har fått en minst like skjønn datter. Lila Grace Moss er startet å gå i sin mors fotspor i forhold til karrierevalget. Selv om Kate først forsøkte å påvirke Lila til å ikke bli modell har hun senere uttalt at Lila har hennes fulle støtte.