© Anna Stokland

6 Instagram-profiler som gir deg ny denim-inspirasjon

Fra klassisk til sexy. Du bør stifte bekjentskap til disse stilfulle kvinnene som får et par klassiske jeans til å ligne en million.

Denim er en klassiker i motebildet som alltid er relevant. Det slitesterke materialet kan brukes på allverdens forskjellige måter, og på instagram finnes det masse inspirasjon til styling.

Vi har samlet seks instagram-profiler av kvinner som har full kontroll på sin denim.

Linda Tol: Baggy jeans

Du kan finne den hollandske influenceren Linda Tol på første rekke på moteshow over hele verden og foran streetstylefotografenes linse. Tols stil er preget av en forkjærlighet for maskuline og rå elementer. Derfor kan man ofte se henne i et par løse jeans, og stylingen varierer fra klassisk til uventet.

Thora Valdimarsdóttir: Eksklusiv denim

Med få elementer kan du gi et par enkle jeans et eksklusivt uttrykk. Det beviser stylist og Rotate-designer Thora Valdimarsdóttir, som ofte spiller på kontraster og styler denim på utradisjonelle måter.

Melissa Bech: Denim fra topp til tå

Som den ene halvdelen av denimmerket Blanche har Melissa Bech god kontroll på det slitesterke materiale. Kjærligheten til denim skinner igjennom på Melissas Instagram-profil, som er spekket med denim-outfits, som styles med alt fra festlige hæler til avslappede sneakers.

Jeanne Damas: Den franske touch

Damas er innbegrepet av parisian chic. Både influencerens personlige stil og klesmerket hennes Rouje lyser fransk eleganse og feminine referanser. Hvis du (også) er en anelse frankofil, bør du la deg inspirere av Jeanne Damas styling, som er like så uforsiktig, som den er sexy.

Leandra Medine: Finurlig denim

Leandra Medine, også kjent som Manrepeller, har bygget sitt stilunivers rundt det utradisjonelle, oppfinnsomme og finurlige - derfor navnet Manrepeller.

Camille Charrière: Klassiske jeans

Paris møter London hos fransk/engelske Camille Charrière, som forener feminine elementer med et mer rått uttrykk. Her finner du inspirasjon til den perfekte storby-stylingen av jeans med rette ben, som er Camille sin foretrukne silhuett.

Håndplukket til deg