© Anna Stokland

8 alternativer til den ikoniske vesken fra Sex and the City

Den er ikke spesielt praktisk, og rommer ikke så mye, men den lille skuldervesken kan allikvel spottes overalt – takket være Carrie Bradshaw.

Siden Sex and the City hadde premiere i 1998 har serien fanget både seernes og moteindustriens oppmerksomhet. Her så vi Carrie Bradshaws kjærlighet til fantastiske håndvesker, sko, klær og hatter utfolde seg, i tillegg til hennes evne til at få ethvert antrekk til å fungere tilsynelatende uanstrengt. Carrie Bradshaw er ofte blitt spottet med en liten elegant skulderveske – og den har (som så mye annet Carrie Bradshaw har hatt på) lagt grunnlaget for en trend som aldri helt forsvant.

Man kan nesten ikke si Sex and the City og Carrie Bradshaw uten også å nevne Fendi Baguette – den ikoniske paljettbesatte skuldervesken som ble så populær etter Carrie gjentatte ganger bar den i Sex and the City. På grunn av seriens evne til gang på gang å øke populariteten rundt de mest ikoniske designerveskene kunne serien likesågodt skifte navn til 'Bags and the City'. Utover Fendi Baguette har Sex and The City på egenhånd også vært ansvarlig for populariseringen av andre håndvesker som vi kjenner og fortsatt elsker i dag – blant annet Hermès Birkin og Dior Saddle.

Mini skuldervesken er den perfekte veske til å svinge under armen, og den fungerer ideelt til en tur i byen – eller til hverdagsbruk hvis du er typen som kan nøye deg med å ha nøkler, telefon og lommebok med deg på farten. Vi har samlet våre favoritter, som gir oss skikkelig Sex and the City vibe.