Gigi hadid pyjama
© Getty Images

8 pysjer til både hverdag og natt

Endelig er det tid for pyjama! Drakten har vært trendy en stund - men er fortsatt å se i motebildet. Skaff deg et ekstra varmt sett nå som høsten er her.

Pyjamasett fra Zara, fra kr 299 kroner

Ønsker du å skille deg ut i mengden, kan du gå for et knallrosa sett. Skjorten er også fin i seg selv, og kan for eksempel styles med en lys jeans.

Rosa silkepysj fra Asceno, 2.700 kroner

For mange kan dette settet bli for sukkersøtt alene. Del opp settet, og bruk skjorten til en sort kulott - eller buksen til en strikkegenser.

Deilig sett med parsley-mønster fra H&M, 299 kroner

Parsley-mønster er både tidløst og klassisk. De søte prikkene gjør drakten ekstra feminin.

Flanellsett med ruter fra Rails, ca 1.500 kroner

Den typiske pysjdrakten kommer i ruter, og er ofte i flanell. Hvor deilig er dette ikke å legge seg under dyna iført et sett som dette?

Blått, klassisk silkesett fra Anna Field via Zalando.no, 359 kroner

En perfekt drakt til både hverdag, fest - eller under dyna. De hvite stripene gjør drakten ekstra eksklusiv. Bruk tøfler om du er hjemme, eller kjør stiletthæler om du skal ut på byen.

Prikkete silkesett fra Dorthy Perkins, 349 kroner@

Blondene på buksen gjør så settet blir ekstra feminint og originalt.

Originalt og lukuriøst sett fra Stella McCartney, 3.000 kroner

Stella har en egen undertøyslinje med flere luksuriøse pysjer. Vi elsker de elegante fargekombinasjonene - og materialet.

Silkesett med blomsterprint fra Morpho + Luna, 5.200 kroner

Se for deg en bytur traskende rundt i dette med noen kule sneakers? Synes du det blir for mye, er dette det perfekte søndagsantrekket foran peisen med en god bok.