© Desiree Mattson

Alphons Amuri: – Jeg har jobbet ekstremt hardt for å nå dette stedet i min karriere

Med en unik stil og utstråling har modell og influenser Alphons Amuri tatt moteverdenen med storm. Vi tok en snakk med Costumes forsidemodell om hans karriere så langt, og hvilke planer han har for sommeren.

Alphons Amuri og Ayan Mou pryder et av COSTUMES tre sommer-spesial utgaver.

© Desiree Mattson

Hva har vært høydepunktet så langt i karrieren?
– Jeg har hatt en utrolig fin karriere så langt, jeg har vært veldig heldig og opplevd masse både smått og stort. Det er veldig vanskelig å peke på et spesielt høydepunkt, men om jeg skal velge så er det første gangen jeg på egenhånd dro til Paris for å teste meg selv mot de største i bransjen. Det var en opplevelse som var utrolig lærerik, og den har formet meg mye i form av perspektiv. Samtidig har opplevelsen også vist meg en side av bransjen mange ikke får oppleve.

Jeg vil også trekke ut opplevelsen av å shoote med Costume, da jeg anser det som en milepæl. Som mann i et kvinnedominert yrke; det å få lov til å være blant en så bra cast, å være med og skape innhold til et av de beste magasinene vi har, føles fantastisk. Noe som selvfølgelig ikke mange gutter har fått sjansen til. Det får meg til å føle meg ekstra heldig.

Hva gleder du deg mest til denne sommeren?
– Jeg skal reise ekstremt mye denne sommeren. Blir noen turer til Italia, Paris, Spania, osv.

Hva liker du å spise / drikke / gjøre når det er sommer?
– Jeg er en skremt fan av hjemmelaget mat, så bare det å grille mat med venner og den opplevelsen av å kunne lage noe eget med folk jeg er glad i! Samtidig som jeg drikker usunn mengde med Ginger Joe alkoholfri versjon.

Hvordan var det på shoot med Costume?
– Det å være med på Costume var utrolig for meg! Jeg har jobbet ekstremt hardt for å nå dette stedet i min karriere og det å få denne muligheten føles som at jobben jeg har gjort har blitt anerkjent og med det så sier jeg stor takk til Team Models, og hele Costume teamet.

Hvilken look var din favoritt?
– Jeg hadde ikke så mange looks, og likte best siste looken jeg hadde, det var en badeshorts med fine fargekombinasjoner.

Hva slags stil kjører du om sommeren?
– Jeg sliter alltid med å style på sommeren i og med at man blir veldig begrenset på grunn av varmen, men jeg er veldig retro 70-talls inspirert.

Hva er ditt beste ferietips?
– Jeg er veldig kjedelig og tar meg sjeldent fri fra å skape, men mitt beste ferietips er å gjøre ting som får tiden til å forsvinne. Hva enn det måtte være for deg personlig, ting som gir deg livsgnist, for meg så er det mote mens for deg kan det være noe helt annet.