© Oslo Runway

Anne Karine Thorbjørnsen vant Bik Bok Runway Award

I kveld ble Anne Karine Thorbjørnsen kåret til vinneren av Bik Bok Runway Award under Oslo Runway.

For første gang ble prisen Bik Bok Runway Award delt ut under Oslo Runway på Sentralen.

Fem designere var nominert til prisen: Anne Karine Thorbjørnsen, Beate Godager, Bror August, Camilla Reinfjell og Edda Gimnes.

Etter å ha vist alle de fem kolleksjonene på catwalken, ble Anne Karine Thorbjørnsen kåret til vinneren av Bik Bok Runway Award.

Designere: Disse viser under Oslo Runway

Anne Karine Thorbjørnsen

Premien er 100.000 kroner som er øremerket til produksjon av ny kolleksjon eller bestilling av varer til salg, en full visning under Oslo Runway i februar 2017 og en mentor fra Bik Bok ved behov.

Se video fra Oslo Runway 2015 her!

"Anne Karine Thorbjørnsen er en av våre sterkeste nye stemmer, med stort potensiale. Med en MA fra Central St.Martins i bagasjen og presentasjoner både ved Oslo Runway og visningsstedet Diorama de siste årene viser hun et særegent formspråk, sofistikerte konsepter og mote plassert i en større internasjonal kontekst".

Høydepunkter fra Oslo Runway i Operaen ser du her!

Fagjury

De fem nominerte var plukket ut av en jury bestående av Carmita Carlsson, daglig leder i Metric Design, Charlotte Bik Bandlien, antropolog med visuell og materiell kultur som felt, Ida Eritsland moteviter, skribent, foreleser og konsulent, fotograf Lasse Fløde og Torunn Myklebust, print- og tekstildesigner.

Vinneren ble kåret av en jury bestående av Maria Brinch, billedkunstner med forankring i tekstile veggtepper, maleri og bruksobjekter, Petra Middelthon, moteredaktør i ELLE, Randi Helene Svendsen, konstituert redaktør i Costume og Camilla Skavern, Creative Director i Bik Bok.

Følg med på Costume i morgen for oppdateringer fra Oslo Runway.

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!